ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό το μυστικό θέλω να το μοιραστώ με όλες μου τις φίλες


TSVIGKOU

8 Μαρτίου 2017

pexels-photo-70181.jpeg

Όπως είδατε, όμως σας ανέφερα ότι όλα αυτά τα σημάδια υπήρχαν μέχρι πριν λίγα χρόνια, μέχρι δηλαδή να εντάξω στην καθημερινότητά μου το Bio-Oil.
Πρόκειται για το αγαπημένο μου έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας. Η εξειδίκευσή του δεν αφορά μόνο την βελτίωση ουλών, ραγάδων και ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Επιπλέον δρα κατά της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς επίσης και των σημαδιών γήρανσης.

Όλες οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν καθημερινά ανακαλύπτουν ότι διαθέτει κι άλλες δράσεις, πέραν των φαρμακευτικών. Προσωπικά το χρησιμοποιώ ακόμα και στο μακιγιάζ μου. Με τα δάχτυλά μου και με ταμποναριστές κινήσεις φωτίζω το πρόσωπό μου, στα σημεία που θέλω να είναι λαμπερό-στα κόκκαλα των μήλων μου, της μύτης μου αλλά και στην περιοχή κάτω από το φρύδι. 


Ένα τέτοιο προϊόν λοιπόν δε γίνεται να μη το μοιραστώ με την αδερφή μου, τη μητέρα μου και φυσικά τις φίλες μου. Μέσα από την ολοκαίνουρια, διασκεδαστική καμπάνια #exoenamistiko μπορώ να μοιραστώ τις μαγικές χρήσεις του Bio-Oil.
Πώς;
Με μία επίσκεψη στο exoenamistiko.gr 

Από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 23 Απριλίου, μπείτε στο site exoenamistiko.gr ,ανακαλύψτε όλα τα μυστικά του Bio-Oil και διεκδικήστε μοναδικά δώρα ομορφιάς και περιποίησης. Συνεδρίες SPA, μαθήματα μακιγιάζ και θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ μπορούν να γίνουν δικά σας!
Το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά και μία από αυτές είμαι και εγώ, αφού ήδη επισκέφθηκα το site, πήρα μέρος στο διαγωνισμό, ανακάλυψα όλες τις δράσεις του Bio-Oil και προσκάλεσα τη μητέρα μου, την αδερφή μου και πέντε φίλες μου!
Ποια θα έλεγε «όχι» σε μυστικά λάμψης, ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματός  της; Έγω πάντως όχι!

Αξίζει να σας αναφέρω ότι μπορείτε να ενημερωθείτε και μέσα από την ολοκαίνουργια σελίδα του Bio-Oil, στο Facebook.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.