ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H αισθητικός μου: Πώς θα έχετε το σώμα που ονειρεύεστε


9 Μαρτίου 2017

belly-body-calories-diet-42069.jpeg

Η Μαρία Αργείτου με την τεράστια εμπειρία που την ορίζει, αλλά πάνω από όλα με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει και την απόλυτη συνείδηση της ευθύνης της απέναντι στις γυναίκες, επέλεξε την πιο σύγχρονη πρόταση της τεχνολογίας για τέλειο σώμα. Θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο, εισάγει στον χώρο της τη νέα θεραπεία τρισδιάστατης κρυολιπόλυσης Cool 4D, τη νέα μη επεμβατική θεραπεία διαφέρει από οτιδήποτε άλλο, γιατί μειώνει αναίμακτα το 30-40% του τοπικού πάχους σε μία μόνο συνεδρία!

Πώς, όμως, λειτουργεί η θεραπεία Cool 4D; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αποδεικνύουν ότι εάν τα λιποκύτταρα υποβληθούν σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καταστρέφονται. Έτσι γίνεται και με το σύστημα Cool 4D, που διαθέτει ισχυρότατη σφαιρική ψύξη 360˚, τα λιποκύτταρα της υπό θεραπεία περιοχής που έχουμε επιλέξει εκτίθενται ομοιόμορφα και κυρίως ελεγχόμενα για μία περίπου ώρα στους έως -9˚C, καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω του λεμφικού μας συστήματος με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. Ως αποτέλεσμα, το συσσωρευμένο λίπος μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το τελικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε περίπου τρεις μήνες. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος, η θεραπεία κρυολιπόλυσης Cool 4D μπορεί να εφαρμοστεί μία φορά ή εάν κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες για την περαιτέρω μείωση του λίπους. 
Η  θεραπεία Cool 4D είναι άνετη, γρήγορη και μπορεί να εφαρμοστεί σε πάρα πολλές περιοχές του σώματος, όπως χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς και δεν απαιτείται καθόλου χρόνος αποθεραπείας. 
Επιπλέον, το Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαρίας Αργείτου, που διαθέτει ήδη το μοντέλο τελευταίας γενιάς της LPG, Cellu M6 Integral και προσφέρει χρόνια τώρα τη θεραπεία μηχανικού μασάζ LPG Endermologie® με τεράστια επιτυχία, συνιστά τον συνδυασμό των δύο θεραπειών (Cool 4D + LPG Endermologie®) για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα. Η θεραπεία Endermologie®, εκτός του ότι δρα κατά της κυτταρίτιδας, σμιλεύει τη σιλουέτα και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματός μας, έχει ως κύρια ιδιότητα να αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, να μειώνει τις κατακρατήσεις και να ανανεώνει τη λεμφική ροή αποβάλλοντας τις τοξίνες. Επιταχύνει, έτσι, το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης και την απώλεια του λίπους, καθώς βοηθά στο να αποβάλλονται γρηγορότερα από τον οργανισμό τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί από τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης με το Cool 4D. 
Το συνδυαστικό αποτέλεσμα; Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα. Χαρείτε το άμεσα!

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.