ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι λόγοι που κάνουν το serum να είναι απαραίτητο στην καθημερινή ενυδάτωση


TSVIGKOU

27 Μαρτίου 2017

versus-bss15-002.jpg


Έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη Α αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος όπως είναι η ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα και οι ρυτίδες.

Προσωπικά το serum, το λατρεύω καθώς το χρησιμοποιώ ακόμα και για τη βάση του προσώπου μου στο καθημερινό αλλά και πιο επίσημο μακιγιάζ.

Δείτε εδώ: Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Σκεφτείτε ότι η εξωτερική στοιβάδα του δέρματός σας είναι σαν το εργαλείο του κοσκινίσματος και εμείς προσπαθούμε να κοσκινήσουμε ένα προϊόν, παρόμιο με το νερό. Σαφώς θα εισωρήσει ευκολότερα σε σχέση ένα προϊόν που έχει πιο συμπαγή σύσταση, όπως είναι η κρέμα, η οποία είναι εξίσου απαραίτητη ωστόσο στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. 

[gallery-716471]
 

Σε κάθε περίπτωση για τη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, δεν πρέπει να επιλέγουμε μόνο την κατάλληλη σειρά προϊόντων. Είναι μία σειρά καθημερινών συνηθειών που πρέπει να αλλάξουμε για να δούμε άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε εδώ: Τις συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.