ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μπορούμε να απαλλαγούμε από σημάδια προσώπου με τον καθαρισμό;


TSVIGKOU

3 Απριλίου 2017

marchesa-bwaw1617-010.jpg

To έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας που έχει κάθε γυναίκα στο ντουλάπι του μπάνιου της, στο νεσεσέρ της, στη βαλίτσα για να πάει διακοπές. Εξειδικεύεται στη βελτίωση ουλών, ραγάδων και ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος και έχει πραγματικά ορατά αποτελέσματα. Επιπλέον δρα κατά της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς επίσης και των σημαδιών γήρανσης.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν είμαι η μόνη. Είναι ένα προϊόν που το έχει η μητέρα μου, η αδερφή μου και οι φίλες μου. Όσες δεν το έχουν, μοιράζομαι μαζί τους την διασκεδαστική καμπάνια #exoenamistiko, όπου μέσα από αυτή ανακαλύπτω και τις μαγικές χρήσεις του Bio-Oil.

Ο τρόπος είναι απλός, καθώς χρειάζεται ένα click, στο exoenamistiko.gr 

Ήδη από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 23 Απριλίου, στο site exoenamistiko.gr , μπορεί να ανακαλύψει κανείς όλα τα μυστικά του Bio-Oil. Επιπλέον μπορεί να διεκδικήσει μοναδικά δώρα ομορφιάς και περιποίησης. Συνεδρίες SPA, μαθήματα μακιγιάζ και θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ μπορούν να γίνουν δικά σας!

Το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά και μία από αυτές είμαι και εγώ, αφού ήδη έχω επισκέφθει το site, πήρα μέρος στο διαγωνισμό, ανακάλυψα όλες τις δράσεις του Bio-Oil και προσκάλεσα τις φίλες μου, που δεν το γνωρίζουν!
Ποια θα έλεγε «όχι» σε μυστικά λάμψης, ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματός  της; Έγω πάντως όχι και νομίζω ούτε και οι φίλες μου!

Αξίζει να σας αναφέρω ότι μπορείτε να ενημερωθείτε και μέσα από την ολοκαίνουργια σελίδα του Bio-Oil, στο Facebook.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.