ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Διάσημες γυναίκες μας δείχνουν τι κρύβεται στην τσάντα τους


TSVIGKOU

7 Απριλίου 2017

maxresdefault.jpg


Ξεκινάμε με το πρώτο video που έκανε για τη Vogue, η Victoria Beckham. 



Αφήνουμε στην άκρη το βιβλίο που έχει για την κόρη της Harper, τα γυαλιά ηλίου της και τον κρύσταλλο που κουβαλάει για καλή τύχη και μένουμε στα beauty products. Όπως είδατε και στο video, η Victoria έχει μαζί της το bronzer της, το nude κραγιόν της, το άρωμά της σε travel size, ενυδατική χεριών αλλά και προσώπου, καθώς και μία ενυδατική για φρεσκάδα, λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας και δάκρυα ομορφιάς που κάνουν τα μάτια της να δείχνουν πιο ξεκούραστα. 

Η γυναίκα που "Ντύνει την Αμερική"-αυτός είναι ο τίτλος που έχει δοθεί στη fashion designer και business personality, Jenna Lyons- έχει λιγότερα πράγματα στην τσάντα της, σε σχέση με την Victoria. 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι σχεδόν εντυπωσιαστήκαμε με την οργάνωση των βιταμινών. Τέτοια μικρά gadgets οργάνωσης, πάντα βολεύουν ιδιαίτερα εμάς τις γυναίκες. Μένουμε όμως και στην Jenna στα beauty products, που έχει καθημερινά μαζί της, τα οποία είναι ένα lip gloss σε μία λαμπερή, φραουλένια απόχρωση και η ενυδατική κρέμα της. Κατά τη διάρκεια της ημέρα προφανώς η Jenna φροντίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας της και απλά δίνει λάμψη στο μακιγιάζ της, με ένα lip gloss.

Συνεχίζουμε με την αγαπημένη fashionista και fashion director της Βρετανικής Vogue, Sarah Harris. Μία τόσο πολυάσχολη και δυναμική γυναίκα όπως αυτή, τι μπορεί να κρύβει στην daily bag της;

Μία ακόμη γυναίκα που νοιάζεται για την ενυδάτωση της επιδερμίδας της είναι και η Sarah. Στην τσάντα της μας έδειξε ότι έχει μαζί της lip balm, το άρωμά της, ενυδατική κρέμα χεριών την οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και 5 φορές μέσα στην ημέρα. Ένα ενυδατικό serum προσώπου, το οποίο συνήθως χρησιμοποιεί περίπου στις 4 η ώρα το απόγευμα αν σκοπεύει να συνεχίσει να είναι έξω, για να δείχνει πιο φρέσκια και ξεκούραστη. Τέλος έχει πάντα μαζί της εκατοντάδες λάστιχα μαλλιών, για να μπορεί να πιάνει σε ατημέλητο στιλ τα μαλλιά της. 

Συνοψίζοντας τα beauty products που έχουν μαζί τους καθημερινά, διάσημες γυναίκες από το χώρο της μόδας, διαπιστώνουμε ότι όλες κάνουν focus στην ενυδάτωση. Όλες έχουν μαζί τους ένα ενυδατικό προϊόν προσώπου, ενώ κάποιες νοιάζονται και για πιο ευαίσθητα σημεία όπως είναι τα μάτια, τα χέρια αλλά και τα χείλη.
Αλήθεια εσείς ποιο ενυδατικό προϊόν ομορφιάς έχετε στην καθημερινή σας τσάντα και πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.