ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Vloggers κάνουν αποτρίχωση ακόμα και...στη μύτη!


TSVIGKOU

10 Απριλίου 2017

58e56924af989-742nose3.jpg

Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες της μύτης, οι οποίες ουσιαστικά συγκρατούν τη σκόνη και άλλα επικίνδυνα σωματίδια να εισέλθουν στους πνεύμονες. Γι αυτό το λόγο οι ειδικοί συνιστούν να μην τις πειράζουμε.

Αυτό όμως είναι κάτι που μάλλον αγνοούν ή δε γνωρίζουν διάσημες vloggers όπως η  Sepi Balini, η οποία έχει χιλιάδες followers και πρότεινε σε ένα από τα τελευταία instagram video, αποτρίχωση με κερί στη μύτη.
 

 

A post shared by Sepi Balini (@makeupbysepi) on

Πριν καν πατήσουμε το play, με την εικόνα σκεφτήκαμε πόσο προσεχτικοί πρέπει να είναι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το κατά τα άλλα beauty tip, για να μην τραυματίσουν την ευαίσθητη περιοχή, της μύτης. Από την άλλη ο πόνος σίγουρα είναι απερίγραπτος και προσωπικά δεν ξέρω αν θα τον άντεχα. Τέλος αναρωτιέμαι τόσο έντονη τριχοφυία διέθετε η Sepi, που έπρεπε να κάνει ακόμα και εκεί αποτρίχωση, ενώ οι συγκεκριμένες τρίχες παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία της;

Με τη σειρά μας να σας υπενθυμίσουμε όχι να κάνετε αποτρίχωση στη μύτη σας, αλλά να μην αμελείτε την ενυδάτωση της περιοχής. Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες, που παρουσιάζει έντονη ξηροδερμία στις άκρες, ενώ στην κορυφή λιπαρότητα. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος, βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει και επιμείνετε πάντα και στις άκρες, όπου εμφανίζεται έντονη ξηρότητα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, ενυδατικές κατάλληλες για λιπαρές επιδερμίδες.

[gallery-716415]

Πριν την ενυδατική σας, θα πρέπει να εφαρμόζετε serum. Δείτε στην gallery που ακολουθεί προϊόντα, που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά.

[gallery-716471]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.