ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το μυστικό της σωστής ενυδάτωσης


TSVIGKOU

19 Απριλίου 2017

20170322-zaf-v01-053.jpg

Δοκιμάσαμε τη θεραπεία Microplus+ και αποκτήσαμε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Αυτό που μου τόνισε ιδιαίτερα και με τον καιρό κατάλαβα ότι έχει απόλυτο δίκιο, είναι ότι ο καθαρισμός του προσώπου είναι το βασικότερο στάδιο στην καθημερινή ενυδάτωση, φροντίδα δέρματος.

Αν δεν καθαρίσουμε σωστά το πρόσωπό μας, κανένα προϊόν δεν μπορεί να εισχωρήσει και να δράσει. Εκτός από την καθημερινό πρωινό και βραδινό που πρέπει να κάνουμε όλες οι γυναίκες σπίτι μας, καλό είναι να γίνεται και ένας σχολαστικός καθαρισμός από κάποιον ειδικό μία, δύο φορές το χρόνο ή ανάλογα κάθε πόσο σας συστήνεται. Όλα στηρίζονται στον τύπο δέρματος και στην προετοιμασία και περιποίηση που κάνουμε εμείς οι ίδιες σπίτι.
Βλέπετε δεν αρκεί μόνο ένα προϊόν κατάλληλο για την επιδερμίδα, που καθαρίζει και παράλληλα ενυδατώνει. Συστήνεται εβδομαδιαία να κάνουμε και απολέπιση, για να διώχνουμε τα νεκρά κύτταρα.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι για να απλώσουμε οποιοδήποτε αντιγηραντικό προϊόν, λάμψης, ενυδάτωσης, αναδόμησης...έχουμε κάνει αρχικά ένα καλό καθαρισμό και έχουμε ταμπονάρει απαλά το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα.

[gallery-716639]

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικές κρέμες, κατάλληλες για λιπαρές επιδερμίδες.

[gallery-716415]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα