ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare Tips για μέλλουσες νύφες


TSVIGKOU

24 Απριλίου 2017

pexels-photo-273929.jpeg


Για την ημέρα του γάμου σας, επιθυμείτε ένα έντονο, περιποιημένο μακιγιάζ.
Για να πετύχει, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε καθαρή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. 

Διαβάστε εδώ γιατί αυτό θεωρείται το μυστικό της σωστής ενυδάτωσης

Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού για καθαρισμό, καθώς όσο ανοίγει ο καιρός δεν προτείνετε να κάνετε, λόγω του ήλιου που μπορεί να δημιουργήσει σημάδια στο πρόσωπο. Μόνες σας στο σπίτι, θα πρέπει να καθαρίζετε καθημερινά το πρόσωπό σας, πρωί-βράδυ και εβδομαδιαία να κάνετε ένα scrub, κατάλληλο για τον τύπο επιδερμίδας σας.

Συνεχίζουμε με την ενυδάτωση, η οποία πρέπει να γίνεται καθημερινά, πρωί και βράδυ. Μία κρέμα που απευθύνεται στην ηλικία σας, ταιριάζει στον τύπο δέρματος και καλύπτει τις ανάγκες σας. Την απλώνετε πρωί και βράδυ, με απαλές κινήσεις και δεν ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

[gallery-716415]

Επιπλέον κάθε πρωί, πάνω από την ενυδατική σας, εφαρμόζετε αντηλιακό προσώπου. Δεν είναι τόσο chic να είστε full μαυρισμένες στο γάμο σας, δεν ταιριάζει με το νυφικό στιλ. Επιπλέον ο ήλιος είναι ο εχθρός του δέρματος και πρέπει να το προστατέψετε!

[gallery-716656]

Συνεχίζουμε με το νερό, το οποίο πρέπει να καταναλώνετε σε μεγάλες ποσότητες. Είναι ένα ακόμη βασικό μυστικό για λαμπερή και περιποιημένη επιδερμίδα. Έχετε πάντα μαζί σας ένα γεμάτο μπουκάλι, για να το βλέπετε και να θυμάστε να πίνετε, ακόμα και αν δεν διψάτε.
Διαβάστε εδώ, πόσο νερό πρέπει να πίνετε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.