ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έκανα κρυολιπόλυση και αυτή είναι η εμπειρία μου


Τζουλιάννα Καρνέζη

10 Μαΐου 2017

edit-img-4651.jpg

Και επειδή η αυτοπεποίθηση είναι ή μάλλον ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αποφάσισα να δράσω και να προσπαθήσω να αποκτήσω το τέλειο σώμα για να φορέσω το λεγόμενο Itsy Bitsy Teenie Weenie yellow polka dot bikini. Και τα κατάφερα. Θέλετε να μάθετε τον τρόπο; Είναι πολύ απλός: για καλή μου τύχη ανακάλυψα το "Salus per Aqua" και το επισκέφτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν έφτασα με υποδέχτηκε το ζεστό χαμόγελο της κας Λιάνας Κόντου, που είναι και η ιδιοκτήτρια. Η πρώτη μου σκέψη αντικρίζοντας το χώρο ήταν «Θέλω να μείνω εδώ και να κάνω όλες τις θεραπείες που υπάρχουν». Ένιωσα τόσο οικεία και χαλαρά που πραγματικά το μόνο που ήθελα ήταν να καθίσω ώρες και να αφεθώ στα χέρια των ειδικών. Επειδή όμως δεν γινόταν όπως καταλαβαίνετε να κάνω όλες τις θεραπείες, αποφάσισα να εστιάσω στο σώμα μου, αφού αυτό με απασχολούσε περισσότερο.

Αφού συζήτησα με την Κα Κόντου και αφού είδε τις ατέλειες που είχα, αποφασίσαμε να κάνω κρυολιπόλυση σε συνδυασμό με το lipo laser slimming fast. Πριν αρχίσω η ειδικός με ζύγισε, μου έκανε λιπομέτρηση και σημείωσε τις περιοχές του σώματος μου όπου είχα το περισσότερο λίπος, λέγοντας μου χαρακτηριστικά ότι μετά το τέλος των θεραπειών θα εξαφανιζόταν. Ανυπομονούσα πολύ να αρχίσω και συνάμα είχα περιέργεια για το τι θα ένιωθα.

Αρχικά ανέβηκα στο κρεβάτι με το μηχάνημα της κρυολιπόλυσης, όπου θα απομάκρυνε το τοπικό λίπος. Μου τοποθέτησαν ειδικές κεφαλές στις προβληματικές περιοχές και άρχισε η διαδικασία η οποία κράτησε 60 λεπτά. Αυτό που ένιωσα στην αρχή ήταν μια μικρή μείωση της θερμοκρασίας, που όμως δεν ήταν καθόλου δυσάρεστη. Συνάμα με τη ψύξη ένιωθα και ένα ήπιο τράβηγμα, το οποίο δεν με ενόχλησε ούτε μια στιγμή, ίσα ίσα αισθανόμουν ότι οι κεφαλές μου έπαιρναν όλο το λίπος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας αυτό που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν ότι δεν αισθανόμουν καθόλου πόνο και δεν είχα ούτε μια κοκκινίλα στα επίμαχα σημεία. Όπως μου εξήγησε η Κα Κόντου τα αποτέλεσμα είναι ορατά σταδιακά και εμφανίζονται μετά από 30 ημέρες, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι σε 2-4 συνεδρίες αποφέρει μείωση του λιπώδη ιστού σε ποσοστό 25%-40% ακόμα και 6 μήνες μετά. Παρόλα αυτά εγώ ένιωθα ήδη σα να μου έχει φύγει όλο το περιττό λίπος.

Αφού τελείωσα την κρυολιπόλυση πήγα στο μηχάνημα Slimming fast body laser που σκοπεύει στο ολικό αδυνάτισμα και στην εξάλειψη κυτταρίτιδας. Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος αυτή συνδυάζει δράση laser, υπερήχων και μικρορευμάτων και έχει τα εξής αποτελέσματα:

  • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να χάνουμε τα περιττά κιλά.
  • Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
  • Αναπλάθει και συσφίγγει το δέρμα.
  • Πετυχαίνει απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Όταν τελείωσα και τις δυο θεραπείες ένιωθα άλλος άνθρωπος, ήμουν έτοιμη να βγω στις παραλίες και ανυπομονούσα να δοκιμάσω το καινούριο μου μαγιό. Και φυσικά δεν είχα ούτε ένα σημάδι, ούτε μια κοκκινίλα που να έδειχνε ότι έκανα κάτι στο σώμα μου. Σηκώθηκα ντύθηκα και έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.salusperaqua.gr, να κάνετε like στη σελίδα στο facebook, πατώντας εδώ και τηλεφωνικά στα: 210-6839817, 210-6466722.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.