ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το προϊόν ομορφιάς που χαρακτηρίζει το καλοκαίρι


TSVIGKOU

24 Μαΐου 2017

pexels-photo-191741.jpg

Φέτος, θα έχω μαζί μου όπου και να πάω, το Pure Tahiti Monoi Oil Moringa της Hei Poa.

Ένα λάδι, το οποίο προσωπικά θεωρώ ελιξήριο νιότης και ομορφιάς και το χρησιμοποιώ τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά μου. Παράγεται από διαβροχή των φύλλων Moringa και ανθών Tiaré σε λάδι καρύδας. Το δέντρο Moringa αποτελεί ένα θαυματούργό δέντρο, γνωστό και ως δέντρο που ζει για πάντα, καθώς έχει εξαιρετική αντοχή στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Τα φύλλα του είναι πλούσια σε βιταμίνες και οι ιδιότητές τους χρησιμοποιούνται στην επιδερμίδα για θρέψη, αναζωογόνηση και απαλότητα, ενώ βοηθά στην αναδόμηση των ξηρών μαλλιών και την αναζωογόνηση της τρίχας.
Επιπλέον το Monoi Moringa περιέχει και ευχάριστες νότες από κάρδαμο και εσπεριδοειδή που προστίθενται αρμονικά στα αρώματα του Ηλιοτρόπιου και του Γαρύφαλλου, ενώ νότες από βανίλια και patchouli ολοκληρώνουν το υπέροχο άρωμά του. Ένα άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι.

Πώς το χρησιμοποιώ;​

Καθημερινά στο σπίτι μου το ενυδατώνω το σώμα μου με το συγκεκριμένο προϊόν ενώ παράλληλα το κάνει και πιο λαμπερό. Πολλές φορές όταν φοράω κοντό φόρεμα ή σορτς και με ρωτάνε γιατί τα πόδια μου γυαλίζουν τόσο, η απάντηση είναι γιατί χρησιμοποιώ το Pure Tahiti Monoi Oil Moringa, της Hei Poa.

Όταν τα μαλλιά μου είναι ξηρά, εφαρμόζω ελάχιστο προϊόν στις άκρες και μετά το μπάνιο είναι απίστευτα λεία και απαλά. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα όταν τα ισιώνω, όπου δε φριζάρουν και είναι υγιή.

Στην παραλία, τις απογευματινές ώρες που θέλω το σώμα μου να μυρίζει καλοκαίρι το απλώνω ταμποναριστά. Δεν το χρησιμοποιώ ως αντηλιακό αφού δεν έχει δείκτη προστασίας, ωστόσο ως ενυδατικό, κατά της ξηρότητας προϊόν είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά μου βράδια-απογεύματα στην παραλία και όχι μόνο.

Δοκιμάστε το Pure Tahiti Monoi Oil Moringa, της Hei Poa και έτσι θα καταλάβετε κι εσείς ότι το καλοκαίρι έχει φτάσει!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.