Σε ποια σημεία ξυριζόμαστε και σε ποια κάνουμε αποτρίχωση;

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
pexels-photo-257849.jpg

Πόδια: Για τα πόδια έχετε δύο επιλογές ξύρισμα ή αποτρίχωση. Αν επιλέξετε ξύρισμα φροντίστε να τα έχετε βρέξει αρκετά αρχικά και μετά το ξύρισμα να τα ενυδατώσετε με κρέμα που δεν περιέχει οινόπνευμα. Έτσι θα αποφύγετε ανεπιθύμητο τσούξιμο ή μικρά σπυράκια. Αν πάλι προτιμάτε το κερί, φροντίστε να πηγαίνετε με τη φορά της τρίχας και αφού τελειώσετε, ρίξτε χλιαρό νερό και ενυδατωθείτε.

ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΔΙΩΝ

Μπικίνι: Είναι η ευαίσθητη περιοχή που πρέπει να της φερθείτε όπως της αξίζει. Προτείνουμε να επιλέξετε αποτρίχωση, γιατί το ξυραφάκι μπορεί να σας κάνει πληγές ή να σας ερεθίσει. Προτιμήστε το κερί και μάλιστα κάντε το τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες νωρίτερα πριν την εμφάνισή σας στην παραλία, για να μην ερεθιστείτε.

Μασχάλη: Αν την ξυρίζετε συχνά και δεν έχετε πρόβλημα, συνεχίστε αυτό που κάνετε. Προτείνουμε και πάλι να ενυδατώνεστε μετά, με μία κρέμα που δεν περιέχει οινόπνευμα και να αποφεύγετε το αποσμητικό, για τις πρώτες ώρες. Επιπλέον η αποτρίχωση με κερί, ακολουθώντας τη φορά των τριχών σας είναι μία ακόμη επιλογή.

Extra Tip: Για ακόμα πιο απαλό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας, δοκιμάστε να κάνετε και απολέπιση με scrub. Το δέρμα σας θα γίνει λείο, ενώ αν εκτεθείτε στον ήλιο θα μαυρίσετε πιο εύκολα.

SCRUB

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα