ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι τρέχει με τα eye drops;


TSVIGKOU

2 Ιουνίου 2017

screen-shot-2016-09-15-at-12-16-20-copy.jpg

Τους τελευταίους μήνες αρκετές αναγνώστριες με ρωτάτε για τα eye drops, αν όντως κάνουν το βλέμμα ξεκούραστο, πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε και πώς χρησιμοποιούνται.

Αρχικά να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για προϊόντα που περιέχουν κυρίως φυσιολογικό ορό. Όταν τα μάτια μας είναι ταλαιπωρημένα, κόκκινα σαφώς και συνίσταται η χρήση τους. Μία με δύο σταγόνες σε κάθε μάτι αρκούν για να νιώσετε καλύτερα και να γίνουν ξανά λευκά.

Επιπλέον τα μάτια ερεθίζονται από αρκετούς παράγοντες αλλεργίες, η παρατεταμένη προσήλωση στην οθόνη του υπολογιστή, ατμοσφαιρικοί ρύποι, ακόμα και η επαφή με σκονισμένα χέρια. Μερικές σταγόνες φυσιολογικού ορού θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αν η κατάσταση επιδεινωθεί σημαντικά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ιατρό.



Αν εσείς διαπιστώνετε ότι το μάτι σας δείχνει κουρασμένο και δεν είναι κόκκινο, τότε θα πρέπει να κάνετε focus στο μακιγιάζ. 
Δεδομένου ότι φροντίζετε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και την ενυδατώνετε καθημερινά, εξίσου σημαντικό είναι να βρείτε και την κατάλληλη απόχρωση σε concealer.

Αν έχετε έντονους κύκλους προτιμήστε προϊόν που έχει μέσα του πορτοκαλί χρώμα, αποφύγετε τα ανοιχτά μπεζ και λευκά, οι κύκλοι σας θα γίνουν πιο έντονοι. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα με καλλυντικά και δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις concealer, σε καθαρή περιοχή. Δείτε το αποτέλεσμα υπό κατάλληλο φωτισμό και ύστερα κάντε την κατάλληλη αγορά. 

[gallery-715972]

Βρείτε την κατάλληλη κρέμα ματιών που καλύπτει τις ανάγκες της συγκεκριμένης περιοχής:

[gallery-716406]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.