ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μυστικά για βελούδινη επιδερμίδα


2 Ιουνίου 2017

pexels-photo-128939.jpg

Τα πράγματα είναι απλά. Οι "τυχερές" που διαθέτουν απαλή επιδερμίδα και δεν κάνουν κάποια μεγάλη προσπάθεια, σίγουρα έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους μια ρουτίνα ομορφιάς που τους χαρίζει αυτό το αποτέλεσμα.

Όποια γυναίκα επιθυμεί απαλό και καθαρό δέρμα-δηλαδή όλες-,μπορεί να δοκιμάσει τα tips που ακολουθούν:

Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας

Πολλές φορές ασυνείδητα πιάνουμε το πρόσωπό μας όταν βρισκόμαστε στο γραφείο, ή όταν σκεφτόμαστε κάτι χωρίς όμως να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις. Μπορεί στα χέρια μας να υπάρχουν μικρόβια τα οποία με την επαφλη μπορεί να μολύνου το πρόσωπο. Μην ξεχνάτε καθημερινά να πλένετε το πρόσωπό σας με προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο δέρματος που έχετε.

Χρήση αντηλιακού

Μην αμελείτε την καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας χειμώνα- καλοκαίρι. Εκτός από τις τρομερά βλαβερές συνέπειες, να ξέρετε ότι ο ήλιος δημιουργεί και ξηρότητα.

[gallery-716743]

Απολέπιση 

Μπορείτε μία φορά την εβδομάδα να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο και στο σώμα σας με προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά ή με homemade scrubs.  Μην το παρακάνετε με την απολέπιση γιατί μπορεί υπάρξει κάποια φλεγμονή στο δέρμα.

[gallery-716542]

Ενυδάτωση 

Μην παραλείπετε την ενυδάτωση του προσώπου σας πρωί, βράδυ με προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο δέρματος και καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Λάδι σώματος 

Μπορείτε να βάζετε μικρή ποσότητα λάδι σώματος μετά το μπάνιο, για να έχετε βελούδινη υφή.

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.