ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Αλεξάνδρα έχει ένα οικονομικό skincare tip να σας δώσει


10 Ιουλίου 2017

img-1149.JPG

Μερικά από τα skincare tips που ακολουθώ είναι να πλένω το πρόσωπό μου σε καθημερινή βάση, να τρώω σωστά (προσπαθώ να τρώω σολωμό μία φορά την εβδομάδα, καθώς έχω ακούσει ότι κάνει καλό) και πάντα ξεβάφομαι τη στιγμή που μπαίνω στο σπίτι. Όλα τα παραπάνω έχουν βοηθήσει αρκετά το δέρμα μου. Βεβαια χρησιμοποιώ και ελάχιστα προϊόντα. Βάζω μόνο μία μάσκα την οποία φοράω μία με δύο φορές την εβδομάδα και μία ενυδατική κρέμα, την οποία βάζω σε καθημερινή βάση, πρωί βράδυ, και είναι lifesaver.


Η κρέμα αυτή είναι της Estee Lauder και λέγεται DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15. Έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες και δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω την κατάλληλη για εμένα, καθώς είμαι πολύ δύσκολη με αυτά. Αρχικά, θέλω μία κρέμα να βρίσκεται σε λογική τιμή, αφού θα την αγοράζω σε συχνή βάση και για να σας πω την αλήθεια δύσκολα βρίσκεις καλή κρέμα σε λογική τιμή στις μέρες μας. Θέλω επίσης να έχει αντηλιακό για να μην χρειάζεται να βάζω πολλά πράγματα στο πρόσωπό μου, θέλω να μυρίζει ωραία και να είναι δροσερή για να με κάνει να νιώθω αναζωογονημένη και θέλω να βοηθά τους πόρους μου και ταυτόχρονα να με ενυδατώνει. Αυτή λοιπόν η κρέμα τα έχει όλα μόνο μέσα σε ένα κουτί.



Η κρέμα της Estee Lauder είναι διαθέσιμη μόλις στα 29 ευρώ, μία τιμή που κατά την γνώμη μου είναι τιμή ευκαιρίας όσον αφορά την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα της κρέμας, plus ότι η ποσότητα της επαρκεί για πολλαπλές χρήσεις. Επίσης, προσφέρει την καλύτερη άμυνα ενάντια στις καταστροφικές ακτίνες UV και αυτό βοηθά το δέρμα μου στο να φαίνεται πιο φωτεινό. Μάλιστα, στο μέλλον αυτό θα με βοηθήσει στην εξάλειψη των πρώτων λεπτών και ξηρών γραμμών που θα εμφανιστούν στο δέρμα μου. Από μικρή η μαμά μου μου λέει να βάζω αντηλιακό, ειδικά στο πρόσωπό μου, και πάντα το ξεχνάω. Τώρα, όμως, το φοράω θέλω δεν θέλω με αυτή την κρέμα. Την χρησιμοποιώ κάθε πρωί, ειδικά όποτε πάω στην παραλία, καθώς έχει 24ωρή διάρκεια και νιώθω το πρόσωπό μου προστατευμένο. Κατόπιν, το δέρμα μου αφυδατώνεται εύκολα και η κρέμα DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15 παρέχει στο δέρμα μου 24ωρη υγρασία και σε συνδυασμό με Vitamin C με προστατεύει από τις περιβαλλοντικές φθορές που μπορεί να με οδηγήσουν στην αφυδάτωση. Τελευταίο (και καλύτερο), μυρίζει καταπληκτικά. Έχει το τέλειο άρωμα με τη μυρωδιά αγγουριού που έχουν αγαπήσει όλες μου οι φίλες. Περιέχει πράσινα φύλλα, υδάτινες νότες από αγγούρι, μεταξένιο Γιασεμί και Κυκλάμινο (δηλαδή, δύο από τα αγαπημένα μου λουλούδια).

Την βάζω πρωί, όπου μου δίνει την δυνατότητα εάν θέλω να βαφτώ, καθώς την χρησιμοποιώ και ως primer, και βράδυ, ώστε όταν ξυπνήσω να αισθάνομαι το δέρμα μου απαλό και δροσερό. Όλα τα παραπάνω μου προσφέρουν την τέλεια ισορροπία για μία απαλή και φωτεινή πινελιά στο πρόσωπό μου.

Δοκιμάστε τη και πείτε μου την άποψή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.