ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare Tip για μαυρισμένα πόδια


TSVIGKOU

4 Ιουλίου 2017

screen-shot-2015-06-30-at-11-23-53-am.png

Διαβάστε ακόμα "Πώς θα κάνετε contouring στα πόδια σας"

Μπορούμε να αλλάξουμε τον τόνο του δέρματος και να τον κάνουμε πιο σκούρο, με ένα πανεύκολο skincare tip. Μαζί με την ενυδατική σώματος ανακατέψτε μόλις μία σταγόνα από το σκούρο foundation. Κάνετε το mix στα χέρια σας και εφαρμόστε το σε όλο το πόδι. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, κάνετε πριν scrub, για να δείχνει πιο ομοιόμορφο και φυσικό το μαύρισμα.

[gallery-717011]

Μόλις στεγνώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε on top ενυδατικό λάδι με ταμποναριστές κινήσεις, χωρίς να τρίψετε. Περιμένετε να στεγνώσει και το λάδι σώματος και στη συνέχεια ντυθείτε.

[gallery-716988]

Το αποτέλεσμα θα είναι πόδια λαμπερά και ελαφρώς μαυρισμένα.

Extra Info: Να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει περίπτωση να λερωθούν στο εσωτερικό τα ρούχα σας. Επιπλέον αν νιώθετε ότι ιδρώνετε-συνήθως αυτό συμβαίνει στο πίσω μέρος, στα γόνατα-ταμποναριστείτε με ένα χαρτομάντηλο. 

Extra Tip: Αρκετές γυναίκες εφαρμόζουν σε στεγνά πόδια bronzer με ένα μεγάλο πινέλο για ρουζ. Είναι ένας ακόμη πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσουν ηλιοκαμμένη όψη. Ωστόσο δεν έχουν αυτή τη γυαλάδα και τη λάμψη, που μπορείτε να πετύχετε με την παραπάνω διαδικασία.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.