ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αποκτήστε το τέλειο σώμα για παραλία


TSVIGKOU

12 Ιουλίου 2017

beach-bikini-girl-sand-summer-favim-com-195437.jpg

 

Αξίζει να ενημερώσουμε κάθε γυναίκα-για να αισθανθεί καλύτερα-ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα σύμπτωμα αισθητικής φύσεως που δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται κυρίως στο γυναικείο σώμα και το συναντάμε στις πιο αδύνατες αλλά και σε όσες έχουν περιττά κιλά. Δημιουργεί όψη φλοιού πορτοκαλιού σε διάφορα σημεία της σιλουέτας, όπως στους μηρούς και τους γλουτούς, και προκαλεί τοπικές εισολκές στην επιφάνεια του δέρματος.


Οι λόγοι που μπορεί να εμφανίστεί είναι αρκετοί και μέσα σε αυτούς είναι η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή, η έλλειψη νερού, η έλλειψη άσκησης, η κακή κυκλοφορία ακόμα και οι ορμονικές αλλαγές.

H κυτταρίτιδα διακρίνεται σε 3 τύπους:

Σκληρή: Είναι συμπαγής και συμπυκνωμένη, στις περιοχές που εμφανίζεται το δέρμα είναι ξηρό και ανώμαλο.
Μαλακή: Απλώνεται σε πλατιές ζώνες και μεγάλες επιφάνειες και είναι κινητή -συναντάται συνήθως σε αγύμναστες γυναίκες.
Οιδηματώδη: Σαν τη μαλακή με τη διαφορά ότι παρουσιάζει οιδήματα. Εμφανίζεται κυρίως στα κάτω άκρα και είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος και όταν πιέζεται, προκαλεί πολύ πόνο.

Μπορούμε όμως να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα;


Στα VIVIFY -επισκεφτείτε το site εδώ www.vivify.gr - το επιστημονικό προσωπικό αξιολογεί την κατάσταση της κάθε ενδιαφερόμενης και προτείνει τις καταλληλότερες θεραπείες για επιτυχημένη καταπολέμηση κυτταρίτιδας ανάλογα με τον τύπο της.

 

Τα VIVIFY σας προσφέρουν 40% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα κυτταρίτιδας. 
Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ: http://www.vivify.gr/offers/

 

Καταπολέμηση με 3 δραστικές λύσεις


PR Cell

Πρόκειται για μια ασφαλή θεραπεία που προσφέρει την αίσθηση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Με τη χρήση μιας συσκευής βαθιάς ενδοδερμίας, επιτυγχάνεται η απώλεια του τοπικού πάχους και η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.


Cellu-System
Αποτελεί δραστική θεραπεία για την αποσυμφόρηση του λιπώδη ιστού, τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την βοήθεια της καφεΐνης. Η έντονη λιπολυτική δράση της καφεΐνης αποκαθιστά άμεσα και ορατά την όψη και την υφή του δέρματος.


Coax Med
Είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα που συνδυάζει δύο καινοτόμες τεχνολογίες:
• την πανίσχυρη μονοπoλική συχνότητα (Radio Frequency up to 350W) και 
• τον λιποδιαλυτικό υπέρηχο (cavitation high frequency waves 40-50Khz). 
Η συσκευή Coax Med διαθέτει ακόμα Vacuum για λιπογλυπτική και για το απαραίτητο λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας.
Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων. Επιτρέπει ακόμη την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου βελτιώνοντας εντυπωσιακά την δομή των ιστών και προσφέροντας τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα.

Κάθε γυναίκα πλέον μπορεί να απαλλαγεί από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού και να βγει στην παραλία με αυτοπεποίθηση. Η λύση έρχεται από τα VIVIFY!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.vivify.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.