ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πετάτε; Δείτε τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σας


TSVIGKOU

17 Ιουλίου 2017

sktnm.jpg

Extra Tip: Αναζητήστε travel συσκευασίες στην αγορά και τοποθετήστε τα προϊόντα που θα πάρετε μαζί σας.

Τι σας προτείνουμε λοιπόν να πάρετε μαζί σας και για ποιο λόγο;

Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ

Κατά πάσα πιθανότητα θα είστε βαμμένες για το ταξίδι σας. Αν η πτήση σας διαρκεί αρκετές ώρες, σίγουρα θα χρειαστεί, θα νιώσετε την ανάγκη να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι ιδανικά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Eye Pads

Είναι η ιδανική στιγμή να απολαύστε μάσκα ματιών. Θα φτάσετε στον προορισμό σας με ξεκούραστο βλέμμα. Προσωπικά το έκανα στο ταξίδι μου, στη Βιέννη και η εμπειρία ήταν απολαυστική. Διαβάστε το άρθρο εδώ: "Αθήνα-Βιέννη με pads στην περιοχή των ματιών"

Κρέμα Χεριών

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα άκρα σας θα πρηστούν, κατά τη διάρκεια της πτήσης. Πάρτε μαζί σας μία ενυδατική χεριών και κάνετε απαλό μασάζ, θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

[gallery-717095]

Concealer/Μάσκαρα/Κραγιόν

Αυτά τα τρία καλλυντικά αρκούν για ένα γρήγορο μακιγιάζ στο αεροπλάνο. Με το concealer καλύψτε ατέλειες, μαύρους κύκλους, με τη μάσκαρα ενισχύστε το βλέμμα και με το κραγιόν της επιλογής σας ενυδατώστε τα χείλη σας και δώστε χρώμα στο πρόσωπό σας. 

Extra Tip: Αν έχετε επιλέξει ζωηρή απόχρωση όπως κόκκινο ή ροζ, εφαρμόστε το στα μάγουλά σας με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.