ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H beauty editor του jenny.gr δοκίμασε το Jamsu


TSVIGKOU

27 Ιουλίου 2017

1236708.jpg

Για να το κάνεις απαιτείται να έχεις δημιουργήσει βάση στο πρόσωπό σου και να έχεις πολλά παγάκια στον καταψύκτη σου. Γεμίζεις έναν κουβά με νερό και ρίχνεις τα παγάκια μέσα. Στη συνέχεια πιάνεις τα μαλλιά σου κότσο και βουτάς με τόλμη το κεφάλι σου μέσα.

Warning! Το νερό είναι αρκετά παγωμένο, οπότε να είστε προετοιμασμένες για χαμηλές θερμοκρασίες.

Κάποιες beauty bloggers προτείνουν να μείνεις μέσα για μερικά δευτερόλεπτα, άλλες λένε απλά να βουτήξεις και να βγεις. Αυτό κι έκανα λοιπόν και το συμπέρασμά μου ήταν το εξής.

H beauty editor του Jenny.gr δοκιμάζει το jamsu from Jenny Balatsinou on Vimeo.

Μπορεί στην αρχή να πάγωσε λίγο ο εγκέφαλός μου, ωστόσο παρατήρησα ότι η βάση έγινε flawless. Λανθασμένα φορούσα μάσκαρα και μετά τη βουτιά, έτρεξε ελαφρώς και λερώθηκα-συμπέρασμα αν το κάνετε, μην φοράτε μάσκαρα. Λίγα λεπτά αργότερα η βάση ήταν στη θέση της και έμοιαζε πιο φυσική, πιο πορσελάνινη τολμώ να πω.

Δεν έμεινα μόνο στο μακιγιάζ, επέλεξα και να ξεβαφτώ, όπου εκεί το συμπέρασμα ήταν ακόμη καλύτερο. Η επιδερμίδα μου είχε πιο λευκή όψη και ήταν αρκετά βελούδινη. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσω το άρθρο μου "H facial θεραπεία της Kate Moss βρίσκεται στο ψυγείο σας", όπου σας αναφέρω ότι η Kate Moss διατηρεί βελούδινη την επιδερμίδα της, γιατί βουτάει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό.

Δεν είμαι σίγουρη λοιπόν αν πρέπει να αντικαταστήσετε τα setting powders και sprays με έναν παγωμένο κουβά, ωστόσο για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας, δοκιμάστε τα πρωινά να την πλένετε με αρκετά παγωμένο νερό. Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.