ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η μάσκα προσώπου είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα;


TSVIGKOU

11 Αυγούστου 2017

5d59632130833b8967637342c4c67bda.jpg

Οι μάσκες προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία περιποίησης του δέρματος. Ενυδατώνουν το δέρμα, απομακρύνουν τη λιπαρότητα και βελτιώνουν την όψη των πόρων. Επιπλέον κάνουν βαθύ καθαρισμό, ιδιαίτερα αν έχει προηγηθεί scrub. Τέλος σκεφτείτε ότι κάνοντας μάσκα προσώπου, είναι σα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Χαλαρώστε και ζήστε μία εμπειρία spa, μόνες σας στο σπίτι.

Συνίσταται η εβδομαδιαία εφαρμογή, ωστόσο πολλές κάνουν και πάνω από μία φορά. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες της επιδερμίδας. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη ενός αισθητικού τόσο για το προϊόν που πρέπει να επιλέξετε, όσο και για τη συχνότητα χρήσης είναι αρκετά βοηθητική.

Στην gallery που ακολουθούμε σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα, που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά. Ρωτήσαμε, δοκιμάσαμε και ιδού το συμπέρασμά μας:

[gallery-717289]

Και οι διάσημες κάνουν μάσκα προσώπου και μάλιστα δε διστάζουν να φωτογραφηθούν και να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία τους, στο instagram.

Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και δείτε πώς ποζάρουν οι αγαπητές celebrities:

[gallery-716995]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.