ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ακολουθήστε αυτά τα tips την επόμενη φορά που θα ξυριστείτε


TSVIGKOU

28 Αυγούστου 2017

large.png

Φέτος το καλοκαίρι δοκίμασα κάποια tips που έχω διαβάσει κατά καιρούς ή έχω ακούσει από φίλες. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά αποτελεσματικά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

Το νούμερο ένα είναι ότι δεν πρέπει να ξυρίζουμε οποιαδήποτε περιοχή αν δεν έχουμε κάνει μπάνιο. Είναι ο βασικός λόγος να μαλακώσει η τρίχα και να πετύχουμε το τέλειο ξύρισμα, χωρίς κοψίματα.
Επιπλέον δοκιμάστε αντί για αφρό, να χρησιμοποιήσετε conditioner. Μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι για να μαλακώνει τις τρίχες, γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιούμε και για άλλες περιοχές, εκτός από τα μαλλιά μας;

[gallery-717203]

Extra Info: Μία φίλη μου πρόσφατα μου είπε ότι εκείνη ανακατεύει μία σταγόνια λαδάκι με τον αφρό και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Αν το δοκιμάσετε let me know about it!

Αφού τελειώσετε με το ξύρισμα πρέπει οπωσδήποτε να ενυδατώσετε τις περιοχές, με προϊόν που δεν περιέχει οινόπνευμα. Να είστε γενναιώδορες με την ποσότητα και να μην τρίψετε αρκετά το προϊόν, έτσι ώστε να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Για ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση, ένα λάδι σώματος είναι αυτό που χρειάζεστε.

[gallery-716988]

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές ενδεχομένως να μην χρειάζεται να ξυρίζεστε καθημερινά. Η τρίχα σας θα είναι λιγότερο σκληρή και δεν θα σας ενοχλεί στην υφή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.