ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το microblading


TSVIGKOU

31 Αυγούστου 2017

microblading-course-in-essex-by-elite-school-of-beauty.jpg

Σε αντίθεση με το κλασσικό τατουάζ, το microblading είναι μια μορφή τέχνης τατουάζ όπου η χρωστική εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα με ένα χειροκίνητο φορητό εργαλείο. Παρόλο που δεν εισχωρεί τόσο βαθιά όσο το κλασσικό τατουάζ, η χρωστική ουσία εξακολουθεί να εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα.

 
Αν σκοπεύετε να κάνετε θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Σίγουρα θα σας ενημερώσουν και στο ινστιτούτο που θα κλείσετε το ραντεβού, ωστόσο κρατήστε και τα παρακάτω tips. Μία εβδομάδα πριν το microblending αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών αλλά και προϊόντων που περιέχουν ρετινόλη-η ρετινόλη κάνει το δέρμα πιο λεπτό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγείτε περισσότερο. 
 
Αρκετές αναρωτιούνται για τον πόνο, ο οποίος είναι σχετικός. Όπως και στο τατουάζ κάποιοι πονάνε περισσότερο από άλλους. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι ανυπόφορος και πάντα υπάρχουν ειδικές κρέμες που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν, οι οποίες μουδιάζουν την περιοχή. 

Μετά το microblading ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν για την aftercare περιποίηση. Επενδύστε σε προϊόντα που θα σας συστηθούν και να είστε τυπικοί με την εφαρμογή τους.
 
Ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και το lifestyle το ημιμόνιμο φρύδι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία χρόνια. Βασική προϋπόθεση να είστε συνεπείς στα ραντεβού συντήρησης-κάθε έξι μήνες.
 
Αν δεν είστε υπέρ του microblending μπορείτε απλά να εφαρμόσετε μολύβι φρυδιών και να αποκτήσετε το τέλειο, πυκνό σχήμα.

[gallery-716657]
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.