ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς αντιμετώπισα το πρησμένο πρόσωπο;


TSVIGKOU

7 Σεπτεμβρίου 2017

beauty.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν μπορεί να απόλαυσα ένα υπέροχο δείπνο το βράδυ, ωστόσο την επόμενη ημέρα το πρόσωπό μου ήταν πρησμένο και εγώ έπρεπε να ετοιμαστώ για ένα σημαντικό meeting. Όπως καταλαβαίνετε το μόνο που δεν ήθελα είναι να εμφανιστώ με ένα στρογγυλεμένο πρόσωπο.

Γι αυτό ξεκίνησα να κάνω όλα όσα έχω διαβάσει σχετικά με την αντιμετώπιση του πρηξίματος.

Αρχικά πλύθηκα με κρύο νερό. Είναι η Νο1 κίνηση που βοηθάει και το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη στιγμή. Στη συνέχεια πήρα κι ένα παγάκι από τον καταψύκτη, το τύλιξα με ένα καθαρό πετσετάκι και έκανα για 3 λεπτά απαλό μασάζ στο πρόσωπο. Αυτή η παγωμένη αίσθηση που αισθανόμουν ήταν αρκετά αναζωογονητική για το πρωί, πιστέψτε με.
Έπειτα ακολούθησε η skincare ρουτίνα μου, έκανα ένα πέρασμα με βαμβάκι και toner, εφάρμοσα serum και τέλος την ενυδατική ημέρας. Το πρόσωπό μου είχε σχεδόν επανέλθει, ωστόσο όταν βάφτηκα έκανα πιο έντονα κοψίματα με το bronzer μου, έτσι γιατί έπρεπε να τονίσω παραπάνω τις γωνίες μου εκείνη την ημέρα.
Πριν φύγω από το σπίτι, πήρα και ένα μεγάλο μπουκάλι νερού μαζί μου και το έπινα, μέχρι να φτάσω στο γραφείο. Μέχρι να μπω στην αίθουσα του meeting, ήμουν super.

Υ.Γ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Kate Moss για τα beauty tips, καθώς το παγάκι στο πρόσωπο είναι μία καθημερινή skincare συνήθεια για εκείνη.
H facial θεραπεία της Kate Moss βρίσκεται στο ψυγείο σας

FYI: Μην ξεχνάτε πριν από το serum και μετά τον καθαρισμό να κάνετε ένα πέρασμα το πρόσωπό σας με toner πάνω σε βαμβάκι. Το toner προετοιμάζει τους πόρους του δέρματος, για να υποδεχθούν και να απορροφήσουν καλύτερα τον ορό/serum και εν συνεχεία την ενυδατική.

[gallery-717263]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.