ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το προϊόν ενυδάτωσης που χρειάζεται η επιδερμίδα μας αυτή την εποχή


TSVIGKOU

7 Σεπτεμβρίου 2017

14599-1.jpg

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο όπως σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το πρόσωπο και όλα τα σημεία που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο χρειάζονται αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο.

Extra Info: Οι δερματολόγοι συνιστούν η ενυδατική μας να περιέχει minimum δείκτη SPF30.

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου και τον ορό, με απαλές, κυκλικές κινήσεις απλώνουμε την ενυδατική σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ. Ιδανικά εφαρμόζουμε αντηλιακή κρέμα και στα χέρια, τα οποία είναι ακόμα εκτεθειμένα.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά all-in-one προϊόντα, με μία μικρή έρευνα ανακαλύψαμε κάποια από τα αγαπημένα μας, τα οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε:


La Prairie Line Interception Power Duo Cream​

Μία κρέμα που το αποτέλεσμά της μοιάζει σα να έχετε κάνει botox. Εκτός από αυτό όμως, το συγκεκριμένο προϊόν της La Prairie περιέχει και SPF30. Όπως παρατηρείτε και στην εικόνα εκτός από την ημέρα κρέμας με δείκτη προστασίας, υπάρχει και η ενυδατική νύχτας. Με ένα προϊόν έχτε εξασφαλίσει την ημερήσια περιποίηση της επιδερμίδας σας.


Origins Ginzing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Αυτή η ενυδατική με SPF40 κάνει την επιδερμίδα λαμπερή, την αναζωογονεί ενώ παράλληλα διώχνει την κουρασμένη όψη.


Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15

Υψηλής απόδοσης ενυδατική σύνθεση με το σύμπλεγμα μας, Super Anti-Oxidant Complex, που αποδειγμένα αντιμετωπίζει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μειώνει την εμφάνισή τους.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ενυδάτωσης με δείκτη προστασίας:

[gallery-717379]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.