ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς βαφόμαστε όταν έχουμε αλλεργίες;


TSVIGKOU

8 Σεπτεμβρίου 2017

3-natural-methods-to-rid-yourself-of-brown-spots-on-your-schedule.jpg

Αρχικά για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων χρειάζεται ψυχραιμία και ύστερα συμβουλή γιατρού. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία από makeup expert, γνωστό/γνωστή που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο κλπ, σας είναι περιττή καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και πρέπει να αξιολογηθεί αποκλειστικά και μόνο από γιατρό.

Διαβάστε ακόμη: Πώς αντιμετώπισα το πρησμένο πρόσωπο;

 

Αν πρέπει να δώσουμε general οδηγίες για makeup-γιατί υπάρχουν και οι γυναίκες που δε θέλουν να βγαίνουν χωρίς μακιγιάζ και είναι σεβαστό-τότε θα προτείνουμε να ρωτήσετε το γιατρό σας για φαρμακευτικά προϊόντα, χωρίς parabens. Foundation, concealer, μάσκαρα, κραγιόν ό,τι μπορεί να χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα basic makeup look υπάρχει διαθέσιμο. 
Μη μείνετε μόνο στο μακιγιάζ, σκεφτείτε και το ντεμακιγιάζ. Για μία ακόμη φορά τα προϊόντα που συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε για να ξεβαφτείτε ή να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας, δε συστείνονται. Ο γιατρός που σας παρακολουθεί πρέπει να σας προτείνει φαρμακευτικά προϊόντα και ενδεχομένως να σας συμβουλεύσει για κάποιο χρονικό διάστημα να διακόψετε τη skincare περιποίησή σας.

Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να αποφύγετε την εφαρμογή προϊόντων σε ερεθισμένα σημεία του δέρματός σας.

Extra Tip: Ακόμα και τα προϊόντα που θα σας προτείνει ο γιατρός σας να χρησιμοποιήσετε, αρχικά εφαρμόστε τα δοκιμαστικά να δείτε πώς αντιδράει το δέρμα σας. Οποιοδήποτε μη συνηθισμένη αντίδραση πρέπει να αναφερθεί άμεσα στον ειδικό.

FYI: Για να σας φτιάξουμε την ψυχολογία, να σας ενημερώσουμε ότι τα φετινά beauty trends προτείνουν natural skin. Οπότε μπορείτε να αποφύγετε τη βάση στο πρόσωπό σας και θα είστε απόλυτα in-fashion.

Αν έχετε ακμή, ρωτήστε το γιατρό σας αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα που ακολουθούν στην gallery:

[gallery-717383]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.