ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Glass Skin: Το νέο beauty trend έρχεται από την Κορέα


TSVIGKOU

28 Σεπτεμβρίου 2017

image96056.jpg

"Είναι ένα από τα σημάδια της νεανικής ηλικίας και είναι μια από τα πιο ποθητά χαρακτηριστικά στην Κορέα. Ωστόσο, αυτό το συνδυασμό της εξαιρετικά λείας υφής και του super διάφανου δέρματος είναι δύσκολο να τον πετύχουμε μόνο με προϊόντα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς με τη φροντίδα της επιδερμίδας, για να έχουμε εκλεπτυσμένη υφή και να έχουμε δέρμα που μοιάζει με νεανικό."

Η επίτευξη αυτής της πολυπόθητης λάμψης απαιτεί μακροπρόθεσμη δέσμευση - δεν μπορούμε να την έχουμε άμεσα. Μια τόσο έντονη λάμψη ξεκινάει από μέσα και χρειάζετε προϊόντα που  εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες δέρματος και δε μένουν επιφανειακά. "Η επίτευξη αυτής της υφής, της φρεσκάδας απαιτεί χρήση απολεπιστικού προϊόντους που θα χαρίσει ομαλή υφή, προϊόντα ενυδάτωσης και στη συνέχεια καλά δουλεμένη βάση στο πρόσωπο" συμβουλεύουν οι Κορεάτες makeup και skincare experts.

Με λίγα λόγια, στόχος μας η ενυδάτωση. Ξεκινάμε από ένα καλό καθαριστικό...

[gallery-717036]

...και στη συνέχεια μία ενυδατική που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας.

[gallery-716415]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.