ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Δέρμα λαμπερό μετά το καλοκαίρι


21 Σεπτεμβρίου 2017

pexels-photo-532363.jpg

Ο καλοκαιρινός ήλιος, το νερό της θάλασσας, το χλώριο, η άμμος και ο άνεμος έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην επιδερμίδα, έχουν συμβάλει στη δημιουργία ενός θαμπού, άτονου και ταλαιπωρημένου με χρωματικές ανομοιομορφίες δέρματος ενώ έχουν δημιουργήσει μια πάχυνση της κεράτινης στοιβάδας (επιφανειακή). Αυτή η αλλαγή οφείλεται στην προσπάθεια του δέρματος να αμυνθεί σε όλους τους παραπάνω εξωτερικούς παράγοντες.

Είναι αναστρέψιμες αυτές οι αλλαγές; Η απάντηση είναι «φυσικά ναι» ή τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους, αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες φροντίδες, τόσο καθημερινά στο σπίτι όσο και σε κάποιον ειδικό του δέρματος που εμπιστευόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα με υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, όπως είναι τα οξέα φρούτων, που θα αποβάλλουν τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

  • Ρετινόλη: Η πιο δραστική μορφή βιταμίνης Α θεωρείται η βασίλισσα της αντιγήρανσης διότι διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει τις δυσχρωμίες.
  • Φυσικά βλαστοκύτταρα και πεπτίδια που αποκαθιστούν τις κυτταρικές βλάβες του DNA που δημιουργεί ο ήλιος και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ που διαθέτει μικρότερο μοριακό βάρος και μπορεί να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα τις επιδερμίδας ώστε να ενυδατώσει το δέρμα εκ των έσω.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ η πρώτη και σημαντική περιποίηση είναι ένας βαθύς καθαρισμός, που θα το απαλλάξει από τα νεκρά κύτταρα και τυχόν κύστες και θα απελευθερώσει τους πόρους από το περριτό και οξειδωμένο σμήγμα. Ο καθαρισμός, σε συνδυασμό με τη μέθοδο micro plus της ASAP που είναι η εξέλιξη στον βαθύ καθαρισμό με διαμάντι, προσφέρει στο δέρμα ταυτόχρονα πολλαπλά οφέλη χωρίς ερεθισμό και σημάδια με αποτέλεσμα ένα δέρμα καθαρό, λαμπερό, αναζωογονημένο.

Το επόμενο και σημαντικό βήμα είναι μια βαθιά ενυδάτωση. Είναι προφανές ότι σε ένα καθαρό δέρμα, η ενυδάτωση αποτελεί το πιο αποτελεσματικό  μέσο αποκατάστασης, ένα πραγματικό βάλσαμο σε ένα δέρμα ταλαιπωρημένο από τις συνέπειες του καλοκαιριού. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι ενυδάτωσης που μπορούμε να προσφέρουμε, με πιο ουσιαστική και αποτελεσματική την Hydradermie Jeunesse, μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας και εξατομικευμένη για κάθε επιδερμίδα για εικόνα, εμφανώς, νεότερη! Η Hydradermie Jeunesse με καινούργιο μηχάνημα και καινοτόμα προϊόντα, θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα και θα της χαρίσει μια νεανική όψη.

  • Είναι σημαντική η σωστή επιλογή των προϊόντων περιποίησης όσο και των κατάλληλων θεραπειών. Πρέπει αμφότερες να είναι κατάλληλες για τον  εκάστοτε τύπο δέρματος για να διαρκέσει το αποτέλεσμα και να είναι ασφαλές. Τα καλλυντικά είναι σαν τα φάρμακα: ένα λάθος προϊόν, όχι μόνο δεν θα θεραπεύσει, αλλά ενδέχεται και να μας δημιουργήσει  προβλήματα.

Μαίρη Αργείτου www.mariaargeitou.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6742622

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.