ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil


TSVIGKOU

29 Σεπτεμβρίου 2017

14727382-1185953358128458-3190141994814930944-n.jpg

Είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα συστατικά.

Αντιοξειδωτικά, βιταμίνη E, Ω-3 λιπαρά οξέα είναι κάποια από τα συστατικά που βρίσκονται μέσα στο argan oil. Σκεφτείτε ότι είναι το super food της επιδερμίδας σας.

Ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ξηρά δέρματα.

Είναι το ιδανικό, ενυδατικό προϊόν με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, το οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε ακόμα και στο κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα. Κανένα άλλο προϊόν δε συγκρίνεται μαζί του στο θέμα της ενυδάτωσης. Παράλληλα ισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας.

Δε φράζει τους πόρους.

Αρκετοί αποφεύγουν να εφαρμόζουν λάδι στα πρόσωπά τους. Ωστόσο το συγκεκριμένο έχει τη δυνατότητα να εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή λιπαρότητας στην επιδερμίδα και έτσι αποτρέπει την ακμή. Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή της ακμής και η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση σημαδιών. Είναι κατάλληλο ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητες δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση.

Είναι αντιγηραντικό.

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται μπορούν να επουλώσουν το ερεθισμένο δέρμα. Δρα ακριβώς όπως τα αντιγηραντικά serum.

 

Extra Info: Είναι απαραίτητο πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν στο πρόσωπό σας, να έχετε κάνει ένα σχολαστικό καθαρισμό, με προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

[gallery-717036]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.