ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#DidYouKnow: Αυτό είναι το skincare προϊόν που έχει πολλαπλές χρήσεις


TSVIGKOU

4 Οκτωβρίου 2017

beauty.jpg

 

Ωστόσο δεν έχει μόνο αυτή τη χρήση. 

Ενυδάτωση δύσκολων περιοχών του σώματος

Δοκιμάστε να ενυδατώσετε τις πιο ξηρές περιοχές το σώματός σας, όπως είναι οι αγκώνες και τα γόνατα. Λίγες σταγόνες από το serum αρκούν και με ένα απαλό, ολιγόλεπτο μασάζ η υφή θα αλλάξει αμέσως.

Ενυδατικό foundation

Ακόμα και το πιο βαρύ foundation, αν ανακατευτεί με μία δόση serum, θα γίνει ενυδατικό και ελαφρύ. Δεδομένου λοιπόν ότι θέλουμε η βάση να είναι πιο απαλή, φυσικά και ελαφριά από ποτέ, δεν έχουμε παρά να ανακατεύουμε μία δόση από το foundation και μία δόση από το serum.

Αντί για primer

Τις ημέρες που δεν έχουμε το primer μαζί μας ή μας έχει τελειώσει, μπορούμε να εφαρμόσουμε πριν τη βάση λίγες σταγόνες από το serum. Ενυδατώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα, να υποδεχθεί το makeup.

Σχήμα φρυδιών

Δοκιμάστε να βουτήξετε ένα καθαρό πινέλο από μάσκαρα, στο serum και να κάνετε ένα πέρασμα στς φρύδια σας. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει σα να έχετε εφαρμόσει μάσκαρα φρυδιών και το σχήμα φυσικά θα είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε.

Lip Scrub

Αναμείξτε ζάχαρη με μισή δόση από το serum σας και κάνετε απαλό μασάζ. Αυτή η τόσο εύκολη DIY συνταγή ενυδατώνει και κάνει απολέπιση στα χείλη σας, τα οποία την έχουν ανάγκη, όσο η θερμοκρασία πέφτει.


Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε κάποια από τα serum που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και επιλέξτε ένα για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας και όχι μόνο.

[gallery-717276]

 

FYI: Στη στήλη #DidYouKnow ψάχνουμε και βρίσκουμε τα πιο ψαγμένα beauty tips που μπορείς να δοκιμάσεις.
Stay Tuned κάθε Τετάρτη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.