ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η προστασία και η ενυδάτωση που χρειάζονται τα χείλη μας


TSVIGKOU

5 Οκτωβρίου 2017

e301985392dce1175770eb28e4843dfd.jpg

Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα. Γιατί ποια γυναίκα επιθυμεί ξηρά χείλη και με την πτώση της θερμοκρασίας, αυτό είναι δεδομένο ότι θα γίνει αν δεν υπάρξει πρόληψη.

Άλλωστε δε στρώνουν και τα κραγιόν και το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κολακευτικό δεν είναι. Επιπλέον φέτος που είναι της μόδας τα matte lipsticks έχουμε ένα λόγο παραπάνω να χρησιμοποιούμε lip balms, πριν την εφαρμογή τους, για να ενυδατώνουμε ελαφρώς τα χείλη μας.

Έτσι λοιπόν θέλω και θα δοκιμάσω όλα τα APIVITA Lip Care αυτή τη χρονιά. Το blackcurrant, το chestnut, το cocoa butter, το chamomile, το bee princess...όλα. Κάθε ένα έχει τη δική του παιχνιδιάρικη διάθεση με τις νέες pop συσκευασίες και πάνω από όλα καλύπτει τις βασικές ανάγκες για προστασία και ενυδάτωση των χειλιών όλο το χρόνο, ενώ κάποι από αυτά τα χρωματίζουν ελαφρώς..

Οι νέες βελτιωμένες συνθέσεις αγγίζουν το 100% φυσικότητας, και είναι εμπλουτισμένες με αιθέριο έλαιο γεράνι, πλούσια φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, ενώ όλα είναι απαλλαγμένα από parabens, σιλικόνες, mineral oil και προπυλενογλυκόλη.

Συνοψίζοντας τις δράσεις της νέας σειράς APIVITA Lip Care, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
  1. Διατηρούν τα χείλη ενυδατωμένα και υγιή
  2. Εξασφαλίζουν μια αίσθηση άνεσης
  3. Αποτρέπουν το έγκαυμα και την καταστροφή των κυττάρων (με SPF)
  4. Κρατούν την περιοχή προστατευμένη από επαναλαμβανόμενες καθημερινές επιθέσεις (υγρασία λόγω του σάλιου, άνεμος, θερμότητα, κλιματισμός κλπ)
  5. Προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και την απώλεια της ελαστικότητας των χειλιών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.