ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτός είναι ο τρόπος να αποβάλλουμε την ένταση της καθημερινότητας


TSVIGKOU

2 Νοεμβρίου 2017

tumblr-owlvdpnwti1rsmzmmo1-500.jpg

Ξαφνικά η ρουτίνα της καθημερινής φροντίδας γίνεται μια τελετουργία ομορφιάς, όπου πολυτελή αρώματα κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, τα αναζωογονητικά υλικά ξυπνούν την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν σε βάθος, χαρίζοντάς της παράλληλα μία μοναδική αίσθηση ευεξίας.

BYZANTIUM

Η σειρά Tesori D’ Oriente «BYZANTIUM» μας μεταφέρει στο ιστορικό Βυζάντιο, την εποχή όπου τα αρώματα των λουλουδιών ήταν το βασικό χαρακτηριστικό στους κήπους των παλατιών. Δεν θα μπορούσε αυτό το νέο άρωμα παρά να έχει δημιουργηθεί από δύο άνθη, τόσο αντίθετα μεταξύ τους κι όμως τόσο ταιριαστά. Από τη μία το μαύρο ρόδο, το πιο μυστήριο λουλούδι όλων που σηματοδοτεί την τελειότητα και από την άλλη το λάβδανο, ένα κοινό μυστικό των γυναικών του Βυζαντίου για ενυδάτωση μετά το μπάνιο. Ένας μοναδικός συνδυασμός που προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

AYURVEDA

Η σειρά Tesori D’ Oriente «AYURVEDA», είναι εμπνευσμένη από την φιλοσοφία της AYURVEDA, δηλαδή της «Επιστήμης της ζωής», του πρώτου ολιστικού θεραπευτικού συστήματος που ξεκίνησε από την Ινδία πριν από 5.000 χρόνια και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη χαλάρωση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όταν γυρίζουμε στο σπίτι μας, μετά από μία ημέρα γεμάτη άγχος και στρες. Αποτελούμενο από μία μίξη αρωμάτων, ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να διακρίνει το πορτοκάλι, το κεχριμπάρι, το ξύλο και το λεμόνι αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία και ηρεμία.

Ανακαλύψτε τις νότες εκείνες που ταιριάζουν στο δικό σας χαρακτήρα και απολαύστε μία εμπειρία spa στο σπίτι σας, με προϊόντα που ενυδατώνουν την επιδερμίδα σας σε βάθος! Τα δύο νέα προϊόντα Tesori είναι αυτά που χρειάζεται να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, για να τις χαρίσετε αυτό που πραγματικά της αξίζει. Εσείς; Ποιο θα δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.