ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#DidYouKnow: H πιο συχνή αιτία που ξυπνάμε με πρησμένο πρόσωπο


TSVIGKOU

18 Οκτωβρίου 2017

3fc5ms-l.jpg

 

Σκεφτείτε τι φάγατε το βράδυ; Ακόμα και αν δεν το καταλάβατε όταν το τρώγατε, υπάρχει πιθανότητα αυτό που απολαύσατε να είχε αρκετό αλάτι. Πραγματικά είναι απίστευτο πόσο μεγάλη περιεκτικότητα περιέχουν κάποια τρόφιμα, τα οποία μας διαφεύγουν.

Για να μειώσουμε το πρήξιμο, πρέπει να καταναλώσουμε αρκετό νερό. Επιπλέον κάνουμε απαλό μασάζ με ένα παγάκι που έχουμε τυλίξει σε καθαρή πετσέτα, για να βοηθήσουμε την κυκλοφορία του αίματος. 

Σχετικά με το μακιγιάζ, καλό είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές. Με ένα concealer μπορούμε να σβήσουμε τυχόν κόκκινα σημάδια που έχουε και σίγουρα χρειαζόμαστε bronzer ή ρουζ σε καφέ απόχρωση για να κάνουμε κοψίματα και να σχηματίσουμε γωνίες. Ένα έντονο κραγιόν θα μαγνητίσει τα βλέμματα στα χείλη και όχι στο υπόλοιπο πρόσωπο που δε θέλουμε.

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα πορτοκαλί, όπως αυτά που ακολουθούν στην gallery;


[gallery-717259]

Αν το πρήξιμο επιμένει για πολλές ημέρες, θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας και εκείνος πιθανότατα θα σας ζητήσει να κάνετε εξετάσεις. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.