ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πόσες φάσεις μπορεί να περνάει μία γυναίκα μέσα στην ημέρα της


Τζένη Μπαλατσινού

19 Οκτωβρίου 2017

mg-8233-edit44875.jpg

Γυμναστική, γιατί να ενεργοποιηθούν οι ενδορφίνες και να γεμίσει το μυαλό και το σώμα με ενέργεια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ανά καιρούς, από aerial yoga μέχρι τρέξιμο. Όλα μου αρέσουν, αρκεί να με ξυπνάνε.

Στη συνέχεια έχουμε γραφείο. Μeetings, δημιουργικές συζητήσεις με τις συνεργάτιδές μου, ένα διάλειμμα για μία ανάσα και φαγητό - σωστό φαγητό με τη σαλάτα και την πρωτεϊνη μου - και συνεχίζω ακάθεκτη. Πολλές φορές με περίμενουν και εκπλήξεις στο γραφείο...δεν μπορώ να πω

Πολλές φορές ο χρόνος τρέχει και καλά καλά δεν έχω καταλάβει πώς έχω φτάσει στο βράδυ.

Και το βράδυ έρχεται. Και εκεί μισό λεπτό να σας πω τι μου συμβαίνει το τελευταίο καιρό. Μία παύση. Και θα σας εξηγήσω.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ενθουσιαστήκατε με ένα προϊόν ομορφιάς που έφτασε στα χέρια σας; Εξαιτίας της καθημερινής μου τριβής με τα προϊόντα τέτοιας φύσης - βλέπετε στο Jenny.gr, έρχεται οτιδήποτε τελευταίο κυκλοφορεί όσο αφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας - τα έχω δει και δοκιμάσει λίγο-πολύ όλα. Η αλήθεια όμως είναι πως όταν έμαθα για τη νέα κρεμώδη αγωγή νύχτας ANEW Reversalist Infinite Effects της Avon, ένιωσα την περιέργειά μου να διεγείρεται. Δεν ήταν τόσο ότι διάβασα πως πρόκειται για την πρώτη εναλλασσόμενη αντιγηραντική κρέμα νυκτός, η οποία διαθέτει ένα επαναστατικό διπλό σύστημα που μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές και βελτιώνει συνεχώς την επιδερμίδα, μήνα με το μήνα, ακόμη και μέχρι ένα ολόκληρο έτος, αλλά όσο ότι στην Αγγλία η συγκεκριμένη κρέμα είχε λίστα αναμονής 30.000 ατόμων!

Αξίζει όλο αυτό το hype; Είναι όντως τόσο αποτελεσματική; Ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα και από την αρχή. Αρχικά ας πούμε πώς δουλεύει:

Αποτελείται από δύο φόρμουλες. Πρώτα εφαρμόζουμε την Κρεμώδη Αγωγή 1, για επτά νύχτες πριν μεταβούμε στην Κρεμώδη Αγωγή 2 για τις επόμενες επτά νύχτες. Αυτό που παρατήρησα είναι πως με την εναλλαγή τους κάθε εβδομάδα, η επιδερμίδα αποκτά τα μέγιστα οφέλη του αντιγηραντικού συμπλέγματος SuperRetinol, όπως ενημερώθηκα. Η συνεχόμενη χρήση αυτής της εναλλασσόμενης τεχνολογίας, είναι που βοηθά στην επίτευξη αποτελεσμάτων μεγάλης διάρκειας.

Και τώρα ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ποια είναι η κρεμώδης αγωγή 1 και ποια η 2 και τι ακριβώς κάνουν. Η πρώτη είναι η φάση της προετοιμασίας, της ανάπλασης και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Είναι η φάση που το συστατικά που περιέχονται στην κρέμα προετοιμάζουν για το Σύμπλοκο SuperRetinol της δεύτερης φάσης.

Η δεύτερη είναι η φάση της αντιμετώπισης. Αφού, πλέον έχουμε προετοιμάσει την επιδερμίδα (για επτά νύχτες - θυμάσαι;), το Σύμπλοκο SuperRetinol έρχεται να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης και στην ενίσχυση των επιπέδων κολλαγόνου. Αυτή η καινοτόμα σύνθεση, που αποτελείται από ρετινόλη και υαλουρονικό νάτριο, έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει δραματικά τον τόνο και τη διαύγεια της επιδερμίδας, και να μειώσει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις κηλίδες. Μιλάμε για κάτι το καταπληκτικό.

Για 4 εβδομάδες ήμουν πολυ συνεπής με τα βήματα και τη σωστή εφαρμογή της κρέμας και αν κάτι παρατήρησα είναι πως αυτές οι λεπτές γραμμές στην άκρη του ματιού βελτιώθηκαν, ενώ η επιδερμίδα μου έμοιαζε πιο καθαρή. Τώρα περιμένω να δω τι θα συμβεί με τις κηλίδες. Έχω αρκετούς μήνες μπροστά μου για να δω τα αποτελέσματα, εξάλλου η κλινική μελέτη, που έχει γίνει, έδειξε ότι τα αποτελέσματα συνεχίζουν να φαίνονται σε βάθος χρόνου, αφού η επιδερμίδα βελτιώνεται μήνα με το μήνα, ακόμη και μέχρι ένα ολόκληρο έτος.

Αν κάτσουμε και το σκεφτούμε, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη εναλλαγές και έτσι η ζωή μας γίνεται περισσότερο πλούσια. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την περιποίηση του προσώπου μας. Θέλουμε ποικιλία και στο skincare, για να μη το συνηθίζει η επιδερμίδα μας, ακριβώς όπως θέλουμε ποικιλία και στα βιώματά μας για να μη βαλτώνουμε. Ωστόσο, η μαγιά επιτυχίας και εδώ είναι ο προγραμματισμός και η υπομονή. Νομίζω ότι η βραδινή μου περιποίηση έχει μία βραδύτητα που της ταιριάζει. Θέλει χρόνο και επένδυση η καλή επιδερμίδα. Και ένα χρήσιμο tip: Μια ιδέα για να μην ξεχνάτε πότε πρέπει να αλλάξετε κρέμα είναι να το ξεκινήσετε Κυριακή. Λόγω της νέας εβδομάδας, συνήθως είμαστε πιο προγραμματισμένοι και θυμόμαστε τις εκκρεμότητες μας.

Τα λεπτά, λοιπόν, ας τρέχουν την ημέρα. Τη νύχτα, ας περιμένουν. Έχουμε να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας σωστά.

Σωστά;

Πού μπορείτε να βρείτε την αγωγή; Από τον Αντιπρόσωπο σας ή με ένα κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.