ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα μαντηλάκια καθαρισμού "DEMAK’UP" διόρθωσαν και την παραμικρή makeup ατέλεια στο HG


TSVIGKOU

7 Νοεμβρίου 2017

mg-0493.jpg

Κάτι ανάλογο επικράτησε και στο bachstage του πρώτου fashion show Υψηλής Ραπτικής, που πραγματοποιήθηκε στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με βασικό στόχο τη στήριξη της μοναδικότητας της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής και την παρουσίαση του ταλέντου των Ελλήνων σχεδιαστών και στο εξωτερικό. Οι ομάδες στο μακιγιάζ, στο μαλλί αλλά και στο styling δουλεύανε πυρετωδώς για να αποδώσουν με ακρίβεια τα looks που τους είχαν ζητηθεί.

Μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών είναι αναμενόμενο να συμβούν λάθη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προετοιμασία στο μακιγιάζ, όπου οι makeup artists πρέπει να δημιουργήσουν τα looks που τους έχουν ζητηθεί. Μία λάθος κίνηση, ένα σκούντημα είναι κάποιες από τις αιτίες που ο επαγγελματίας χρειάζεται απαραιτήτως εκείνη τη στιγμή το κατάλληλο προϊόν για να διορθώσει το λάθος.

Στο Hautes Grecians, τα προϊόντα "DEMAK'UP" ήταν εκεί για να διορθώνουν και την παραμικρή ατέλεια. Από τη μία οι δίσκοι βαμβακιού “DEMAK’UP EXPERT” με την μοναδική κυψελωτή υφή αφαιρούσαν μακιγιάζ συνδυαστικά με το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου και τα υγρά μαντηλάκια “DEMAK’UP EXPERT” με έλαια βαμβακιού διόρθωναν μικρά αλλά και μεγαλύτερα makeup λάθη.


Επιπλέον ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα στο τέλος του catwalk, όπου τα μοντέλα ήθελαν να ξεβαφτούν. Μία κίνηση αρκούσε για να καθαρίσουν όλο τους το πρόσωπο από το έντονο μακιγιάζ που είχαν.

Αναμφισβήτητα τα μαντηλάκια καθαρισμούDEMAK’UP EXPERT ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα makeup tools που χρειαζόντουσαν οι makeup artists, αλλά και τα μοντέλα, στο Hautes Grecians.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.