ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ξεκινάμε το Σάββατο με ένα σχολαστικό καθαρισμό επιδερμίδας


TSVIGKOU

11 Νοεμβρίου 2017

f3054d38c7b35a4429cd343fab0c5b5c.jpg

Και αυτή την περίοδο που είμαστε ελάχιστες ημέρες μακριά από τα Χριστούγεννα, προετοιμάζουμε το δέρμα μας για να είναι όσο πιο λαμπερό και περιποιημένο γίνεται. Επιπλέον το προετοιμάζουμε για να αντέξει σε όλα αυτά τα μακιγιάζ που θα δημιουργήσουμε, τις επόμενες ημέρες-άλλωστε μέσα στο Δεκέμβριο έχουμε αρκετά καλέσματα για events.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την προετοιμασία από σήμερα.Το πρώτο βήμα είναι ο σχολαστικός καθαρισμός, στον οποίο θα κάνουμε focus σήμερα. Επιλέγουμε το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου, που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας.

[gallery-717036]

Πλένουμε καλά το πρόσωπό μας και στη συνέχεια κάνουμε και απολέπιση για να αποβάλλουμε όλα τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπό μας. 

[gallery-717798]

Οι κινήσεις μας είναι απαλές, κυκλικές και επιμελούμαστε ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία-τα οποία συνήθως ξεχνάμε όπως ρινοπαρειακές και λαιμός. Αφιερώνουμε περίπου 10 με 15 λεπτά για τον καθαρισμό και την απολέπιση. Στεγνώνουμε το πρόσωπό μας πάντα με καθαρή πετσέτα και ταμποναριστές κινήσεις.

Stay Tuned θα ακολουθήσουν tips για να αποκτήσουμε την τέλεια επιδερμίδα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.