ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αναβαθμίσουμε τη βραδινή περιποίηση;


TSVIGKOU

14 Νοεμβρίου 2017

nighttime-skincare.jpg

Σίγουρα τα παραδείγματα είναι πολλά παραπάνω και αναμφισβήτητα αυτές οι γυναίκες περιποιούνται καθημερινά την επιδερμίδα τους, πρωί και βράδυ. Ωστόσο σύμφωνα με μελέτες, οι δερματολόγοι αναφέρουν ότι η βραδινή είναι πιο σημαντική, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα που παρέχουν εντατική θρέψη στο δέρμα. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες celebrities, με υπέροχο δέρμα. Ρίξτε τους μια ματιά και συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε την κατάλληλη βραδινή περιποίηση που θα σας φέρει άμεσα αποτελέσματα.

[gallery-717830]

Ο καθαρισμός είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείπετε το πρωί ή το βράδυ. Αν πρέπει να διαφοροποιήσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας, σε αυτές τις δύο ζώνες της ημέρας, τότε στη βραδινή περιποίηση θα αναφέρουμε ως "βασικά" δύο steps, τα οποία κάποιες γυναίκες ίσως να προσπερνούν.

Το πρώτο βήμα είναι το toner. Μετά τον καθαρισμό είναι σχεδόν απαραίτητο να περνάμε το πρόσωπό μας, με toner το οποίο έχουμε εφαρμόσει πάνω σε βαμβάκι δίσκο καθαρισμού. Έτσι εξασφαλίζουμε μία πιο καθαρή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθάμε τα προϊόντα νυχτός να διεισδύσουν σε βαθύτερες επιφάνειες της επιδερμίδας.

[gallery-717263]

Ακολουθεί το serum/ο ορός, όπου στατιστικά αναφέρουν ότι οι γυναίκες το έχουν εντάξει στην περιποίησή τους, την πρωινή και τη βραδινή. Ο ορός προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή κρέμας, ενώ λόγω της λεπτόρευστης υφής εμπλουτίζει τις εσωτερικές στοιβάδες με πολύτιμα για το δέρμα συστατικά.

[gallery-717276]

Τέλος επενδύουμε σε μία καλή ενυδατική κρέμα νυχτός. Με βάση την ηλικία, τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε επιλέγουμε το προϊόν που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας μας. Την εφαρμόζουμε πάντα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας ήπιο μασάζ, με ανοδικές κινήσεις.

[gallery-717828]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.