ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Lip Balm: Γιατί θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα ομορφιας


TSVIGKOU

21 Νοεμβρίου 2017

original34272.jpg

 

Είναι ένα προϊόν που συνήθως εκτιμάται, όταν τα χείλη είναι ξηρά. Είναι η μόνη λύση, στην αντιμετώπιση ενός τέτοιου "προβλήματος". Από την άλλη υπάρχουν και γυναίκες που είναι υπέρ της πρόληψης. Δεν περιμένουν να γίνουν ξηρά τα χείλη τους από το κρύο, χειμώνα, καλοκαίρι χρησιμοποιούν lip balm, καθότι τα περισσότερα έχουν και δείκτη προστασίας SPF και τα προστατεύουν από έναν ακόμη εχθρό τους, τον ήλιο.

FYI: Βρήκαμε street style φωτογραφίες με γυναίκες που έχουν τα χείλη τους φυσικά και με ένα zoom δείχνουν τόσο περιποιημένα. Αναμφισβήτητα στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιούν lip balm. Δείτε κι εσείς και πείτε μας:

[gallery-717841]

Από την πρώτη εφαρμογή τα χείλη γίνονται μαλακά, απαλά. Οποιοδήποτε κραγιόν απλώνεται καλύτερα και έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα-δεν υπάρχουν γραμμές, δεν είναι σε συγκεκριμένα μέρη το χρώμα πιο έντονο από άλλα. 

Αν ακόμα δεν έχετε βάλει το lip balm στην τσάντα σας, αν δεν το περιλαμβάνετε στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας, ήρθε ο καιρός να το κάνετε.
Απ'ότι δείχνουν τα στατιστικά του poll στο instagram μας ωστόσο, οι περισσότερες και συγκεκριμένα το πάνω από το 75%-μέχρι τώρα 8:30 το πρωί- ποτέ δε φεύγετε από το σπίτι χωρίς το lip balm μαζί σας.

Όταν τελειώσει αυτό που χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα έχουμε δοκιμάσει και είναι πολύ καλά.

[gallery-717407]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.