ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Face Mapping ή αλλιώς πείτε μας πού βγάζετε σπυράκια στο πρόσωπο να σας πούμε τι έχετε


TSVIGKOU

24 Νοεμβρίου 2017

big-natural-brows.jpg

Μπορεί να κάνουμε όλα τα παραπάνω, ωστόσο ανεξήγητα-για εμάς- κάποιες φορές εμφανίζονται σπυράκια σε διάφορα μέρη του προσώπου. Μάγουλα, πηγούνι, ανάμεσα στα φρύδια, μέτωπο, τα σημεία είναι πολλά ή μάλλον σπυράκι μπορεί να εμφανίστεί παντού. Σύμφωνα με μία αρχαία θεωρία, η οποία στηρίζεται στη διδασκαλία Ayuverda και στην Κινέζικη Ιατρική, το πρόσωπό μας είναι σαν ένας χάρτης και ανάλογα με το σημείο που εμφανίζεται το σπυρί μας δείχνει τι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε σε άλλα μέρη του σώματος. Με άλλα λόγια το face mapping υποστηρίζει ότι κάθε ατέλεια στο πρόσωπο δηλώνει και ατέλεια σε διαφορετικό όργανο του σώματος. Αυτό κατά συνέπεια απαιτεί από εμάς, αλλαγή σε διατροφή αλλά και γενικότερα στον τρόπο ζωής.

Μέτωπο στη δεξιά πλευρά: Δεν κοιμάστε καλά ή δε χωνεύετε όσα καταναλώνετε.
Μέτωπο στην αριστερή πλευρά: Κακή διατροφή ή διατροφή πλούσια σε λιπαρά.
Μέτωπο: Προσοχή στη διατροφή σας.
Mύτη: Κακή κυκλοφορία αίματος, κακή διατροφή-πρόβλημα δυσπεψίας.
Μάγουλο στη δεξιά πλευρά: Υπερκατανάλωση γαλακτοκομικών. Πιθανά προβλήματα στους πνεύμονες.
Μάγουλο στην αριστερή πλευρά: Έντονο στρες ή αλλεργίες.
Πηγούνι: Πρόβλημα με τις ορμόνες, έντονο στρες ή πρόβλημα στα νεφρά.


H Natalie Portman είναι μία από τις διάσημες, η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη στα εφηβικά της χρόνια με το πρόβλημα της ακμής. Η ίδια απέκτησε αψεγάδιαστη επιδερμίδα, μέσα από μία μεγάλη αλλαγή στη διατροφή της. Διαβάστε στο κείμενο "Πώς αντιμετώπισε την ακμή η Natalie Portman;" αναλυτικά την ιστορία της.

Και η Rihanna είναι μία ακόμη διάσημη που εμφανίζει κατά διαστήματα σπυράκια στο πρόσωπό της. Η ίδια ωστόσο, όπως και κάθε γυναίκα ξέρει πώς να τα καλύπτει αλλά και να τα αντιμετωπίζει. Δείτε στην gallery που ακολουθεί εμφανίσεις της με highlighter. Ένα προϊόν που δε συνίσταται να χρησιμοποιείται όταν έχουμε σπυράκια, καθώς τα κάνει να φαίνονται ακόμα περισσότερο.

[gallery-717581]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.