ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η περιποίηση που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της


TSVIGKOU

18 Δεκεμβρίου 2017

ma22.jpg

Τα φυσικά καλλυντικά ΜACROVITA διαθέτουν ποικιλία προϊόντων, που καλύτπουν τις ανάγκες της γυναίκας. Βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών. Τα περισσότερα από τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

Νο1: Καθαρισμός Προσώπου

To υγρό σαπούνι για καθαρισμό (DEEP CLEANSING LIQUID SOAP) MACROVITA είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις νεανικές (ακνεϊκές ή μη), αλλά και για τις υπερβολικά λιπαρές επιδερμίδες μεγαλυτέρων ηλικιών. Περιέχει λάδι ελιάς*, πρόπολη μελισσών, πρωτεΐνη σιταριού, σιτέλαιο, τσουκνίδα*, λευκό τσάϊ* και προβιταμίνη B5 (πανθενόλη).
Καθαρίζει βαθιά χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Αφαιρεί το σμήγμα και τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, διευκολύνει την αναπνοή του δέρματος, συσφίγγει και αναζωογονεί το πρόσωπο. Είναι κατάλληλο και για τα δέρματα που παρουσιάζουν αλλεργία σε σαπούνια και αφρόλουτρα, καθώς και για τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

No2: Serum/Ορός

Ο αντιγηραντικός και ανορθωτικός ορός που προηγείται πάντα της κρέμας (ANTI-AGEING & LIFTING SERUM) MACROVITA περιέχει λάδι ελιάς*, λυγαριά, σάκχαρα, αλόη*, γλυκύριζα* και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη).
Τα πλούσια ενυδατικά, αντιγηραντικά και αναδομητικά συστατικά του βρίσκονται σε πυκνή συγκέντρωση και απορροφώνται άμεσα, ώστε η ευεργετική για το δέρμα δράση τους να ασκείται κατά εντατικό τρόπο. Για όλους τους τύπους δέρματος.

No3: Περιποίηση Προσώπου-Λαιμού με Ενυδατικό Λάδι

Το ξηρό λάδι προσώπου και λαιμού(FACE & NECK DRY OIL) της MACROVITA προσφέρει την ιδανική πρόσθετη φροντίδα σε όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει λάδι ελιάς*, έλαιο τζοτζόμπα*, έλαιο άργκαν, βιταμίνη Ε και φαιοφύκη. Ενυδατώνει, συσφίγγει και ηρεμεί το δέρμα, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, απαλύνει τις ρυτίδες και χαρίζει στην επιδερμίδα υγιή και νεανική όψη.

Νο4: Θρεπτική Κρέμα Προσώπου

Η γήρανση του ανθρωπίνου δέρματος είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής δράσης των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται κατά κύριο λόγο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η φυσική ικανότητα άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού κατά των ελευθέρων ριζών μειώνεται δραστικά με την ηλικία, αλλά και με την προσθήκη άλλων, ευνοϊκών για τη δημιουργία τους παραγόντων, όπως το ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα, το στρες και η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Για την αντιμετώπιση αυτής της δυσμενούς πραγματικότητας η MACROVITA δημιούργησε μια εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του προσώπου, συνδυάζοντας μερικούς από τους ισχυρότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες (τανίνες γαλλικού οξέος, ιριδοειδή, φλαβονοειδή, σάκχαρα και πολυφαινόλες που περιέχονται σε αφθονία στο λάδι της ελιάς και στο λευκό τσάι) με το κλασικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα βιταμινών E+C+F. Αυτός ο πανίσχυρος συνδυασμός, ενισχυμένος και με άλλα φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, ενδυναμώνει την άμυνα του οργανισμού κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και του στρες και επαναφέρει ταχύτατα τη φυσιολογική δομή και λειτουργία του δερματικού ιστού.

Η υπερθρεπτική κρέμα (SUPER NOURISHING CREAM) MACROVITA περιέχει λάδι ελιάς*, βασιλικό πολτό, λευκό τσάι*, αμυγδαλέλαιο, σύμπλεγμα βιταμινών Ε+C+F, βουτυρόσπερμο (καριτέ), μαγιά μπύρας, αβοκάντο, καλέντουλα*, αλόη*, αλλαντοΐνη, γλυκύριζα*, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και φίλτρο UV.
Καταπολεμά δραστικά τις ρυτίδες και τα σημάδια της κόπωσης, ενυδατώνει, συσφίγγει και ανορθώνει την επιδερμίδα ενισχύοντας σημαντικά την άμυνά της ενάντια στη γήρανση.
Για ξηρό έως αφυδατωμένο δέρμα. 24ωρη χρήση.

Αυτή τη χρονική περίοδο θα βρείτε την ΥΠΕΡΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ (SUPER NOURISHING CREAM) συσκευασμένη μαζί με την ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ (EYE CONTOUR CREAM) MACROVITA, που δίνεται σαν δώρο.

Νο5: Περιποίηση Άκρων

Τα χέρια είναι το πιο εκτεθειμένο στις δυσμενείς εξωτερικές επιδράσεις, τμήμα του ανθρώπινου σώματος. Κρύο και ζέστη, υπεριώδης ακτινοβολία, απορρυπαντικά κάθε είδους, περιβαλλοντολογική μόλυνση, επαφή με μη συμβατές ουσίες τα ταλαιπωρούν υπέρμετρα. Για τους λόγους αυτούς η φροντίδα τους πολλές φορές την ημέρα πρέπει να είναι βασικό μας μέλημα. Η ενυδατική κρέμα χεριών (HYDRATING HAND CREAM) MACROVITA είναι η μοναδική μέθοδος για την ιδανική φυσική περιποίηση του δέρματος των χεριών, αφού απαλύνει σταδιακά τις δυσχρωμίες και τα σκούρα στίγματα, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και χαρίζει στο δέρμα των χεριών μεταξένια υφή και διαρκή απαλότητα. Απορροφάται άμεσα χωρίς να λιπαίνει και προστατεύει τα χέρια σαν αόρατο γάντι.
Περιέχει λάδι ελιάς*, αλόη*, βιταμίνη Ε, βατόμουρο, ζαχαροκάλαμο, σφένδαμο, πορτοκάλι, λεμόνι, βουτυρόσπερμο (καριτέ), χαμομήλι*, καλέντουλα, γλυκύριζα*, αλλαντοΐνη, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη) και φίλτρο UV.

Νο6: Περιποίηση Σώματος

Η εξαιρετικά ενυδατική και μαλακτική κρέμα για σκασμένο δέρμα (CRACKED SKIN CREAM) MACROVITA έχει δραστικά φυτικά συστατικά που ενυδατώνουν σε βάθος και εντείνουν τη διαδικασία απολέπισης ώστε η επιδερμίδα να γίνεται λεία και απαλή. Περιέχει λάδι ελιάς*, αμυγδαλέλαιο, ουρία, ηλιέλαιο*, φυτικούς κηρούς (καστορέλαιο, κερί καρναούμπα, κερί μελισσών), αλόη*, βουτυρόσπερμο (καριτέ), αλλαντοΐνη και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη). Χρησιμοποιείται στα χέρια, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματος όπου το δέρμα είναι σκασμένο ή υπερβολικά ξηρό έως αφυδατωμένο. Καταπολεμά αποτελεσματικά την τραχύτητα, την ανώμαλη υφή και την αίσθηση “τραβήγματος” στην επιδερμίδα.

*Βιολογικής καλλιέργειας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.