ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έκανα κρύο μπάνιο κάθε πρωί που ξυπνούσα, για μία εβδομάδα και δείτε τι μου συνέβη


TSVIGKOU

12 Δεκεμβρίου 2017

pexels-photo-716437.jpg

 

Σύμφωνα με τους skin experts, το κρύο μπάνιο μειώνει το άγχος, βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος-άρα το δέρμα είναι σε καλύτερη κατάσταση-, χαρίζει ενέργεια και κάναι τα μαλιά πιο λαμπερά. Μία συνήθεια που για όλους τους παραπάνω λόγους και ίσως μερικούς ακόμα ακολουθούν οι Miranda Kerr, Victoria Beckham και Kate Moss
Η σκέψη μου λοιπόν ήταν ότι μπορώ κι εγώ να το κάνω.

Αρχικά να σας πω ότι καμία ημέρα δεν κατάφερα να μπω κατευθείαν στο μπάνιο και να ξεκινήσω ντους με κρύο νερό. Ξεκινούσα με χλιαρό και δειλά, δειλά μέχρι εκεί που άντεχα το πήγαινα προς το κρύο. Μη φανταστείτε ότι καθόμουν για ώρες κάτω από το παγωμένο νερό, άλλωστε δε χρειάζεται να συμβαίνει αυτό. Μερικά δευτερόλεπτα που μετά βίας γινόντουσαν λεπτό ήταν αρκετά. Όπως διάβασα αυτή η εναλλαγή από το ζεστό-χλιαρό προς το κρύο ήταν ακόμα καλύτερη, καθώς ενισχύει ακόμα περισσότερο την καλή κυκλοφορία του αίματος. 

Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό το κατά τα άλλα "βασανιστικό" ντους με ξυπνούσε για τα καλά, ναι με γέμιζε ενέργεια. Ύστερα όντως η επιδερμίδα μου σταδιακά απέκτησε καλύτερο χρώμα και υφή. Βέβαια να σας πω ότι γενικότερα την προσέχω και εφαρμόζω καθημερινά body oil ή κρέμα σώματος. Τέλος την πρώτη ημέρα ήταν αρκετά σκληρό, ωστόσο προς το τέλος το συνήθισα. Δεν ξέρω αν θα βάζω καθημερινά το ξυπνητήρι μου να χτυπάει στις 06:40, ωστόσο όταν θα έχω αντοχές ή όταν θα έχω day off από τη δουλειά θα το κάνω. Έτσι για να προσφέρω ένα boost, μία ώθηση στο δέρμα μου.

Όποια skincare θεραπεία και αν επιλέξετε, πάντα μετά το μπάνιο να ενυδατώνετε το σώμα σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κρέμα ή λάδι σώματος, απλώστε το προϊόν στο σώμα σας και αφήστε την υγρασία να απορροφηθεί για extra ενυδάτωση.

Παρακάτω δείτε κάποια προϊόντα -λάδια- που μπορείτε να επιλέξετε.

[gallery-716988] 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.