ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Δοκίμασα να ξεβαφτώ όπως η Gwyneth Paltrow και το αποτέλεσμα ήταν αυτό...


TSVIGKOU

19 Δεκεμβρίου 2017

gwyneth-paltrow.jpg

Σε μία συνέντευξή της λοιπόν η Gwyneth Paltrow είχε αναφέρει ότι ξεβάφεται καθημερινά στο μπάνιο της, με το νερό που τρέχει στο πρόσωπό της. Στην ανάγνωση αυτή της δήλωσης χάρηκα ιδιαίτερα, καθώς ακούγεται ιδιαίτερα βολικό, να αφαιρείς το μακιγιάζ χωρίς να χρησιμοποιείς κάποιο προϊόν, μέσα στο μπάνιο ενώ πλένεις το υπόλοιπο σώμα σου. Μία διαδικασία 2 σε 1 όπου κερδίζεις χρόνο αλλά και προϊόν... να τα λέμε και αυτά.

Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο δοκίμασα να ξεβαφτώ στο μπάνιο μου, μόνο με το νερό που τρέχει στο πρόσωπό μου. Να σας πω ότι το αποτέλεσμα όταν βγήκα από το χαλαρωτικό κατά τα άλλα μπάνιο μου, το οποίο είχε αρκετή διάρκεια ήταν χειρότερο από αυτό που είχα φανταστεί. Και να σας πω ότι φανταζόμουν ότι θα μοιάζω με panda!

Ναι, τα μάτια μου ήταν μαύρα, καθώς η μάσκαρα είχε τρέξει και δεν είχε αφαιρεθεί καθόλου. Επίσης παρ'ότι έτριψα το πρόσωπό μου, ελάχιστο κόκκινο κραγιόν είχε παραμείνει στα χείλη μου.

Σε αυτό το σημείο να σας πως ότι δεν είμαι από τα άτομα που βάφονται έντονα στην καθημερινότητά τους. Εφαρμόζω τοπικά concealer, λίγο ρουζ, 2 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες-όχι παραπάνω, πιστέψτε με- και κραγιόν ανάλογα με το στιλ που θέλω να έχω.

Καταλήγω λοιπόν σε αυτό που σας λέω πάντα, ότι το καθαριστικό προσώπου είναι ίσως πιο απαραίτητο και από την ενυδατική. Ναι, όσο και αν βαριόμαστε πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο μπορστά στον καθρέφτη μας και να πλένουμε σχολαστικά το πρόσωπο με το κατάλληλο προϊόν προσώπου. Και αν σκοπεύουμε να κάνουμε μπάνιο, θα το πάρουμε μαζί μας και θα το χρησιμοποιήσουμε μέσα στο ντους, όπως πλένουμε το σώμα μας με αφρόλουτρο ή σαπούνι, ανάλογα φερόμαστε και στο πρόσωπό μας. 

Με αφορμή το παραπάνω πείραμα λοιπόν και το συμπέρασμά μου, συγκέντρωσα σε μία gallery κάποια από τα καθαριστικά προσώπου που πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε. Άλλωστε να ξέρετε ότι πρέπει να το αλλάζετε συχνά, καθώς οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν τόσο από εποχή σε εποχή όσο και από χρόνο σε χρόνο.

[gallery-717036]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.