ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό ενεργοποίησης της νεότητας είναι κρυμμένο σε ένα μικρό "μαγικό" μαύρο μπουκάλι


TSVIGKOU

22 Ιανουαρίου 2018

dp-genifique-2018-penelope-kate-inter-141117-mdef.jpg

Πριν από έναν χρόνο, η Lancôme έθεσε στον εαυτό της το «Στοίχημα Του Ενός Έτους», μια τεράστια πρόκληση για τον χώρο της ομορφιάς, με τη μορφή κλινικών δοκιμών η οποία έλαβε χώρα σε περίοδο δώδεκα μηνών και είχε ως στόχο την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της μακροχρόνιας χρήσης του Advanced Génifique.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά: μετά το πέρας των δώδεκα μηνών, το Advanced Génifique όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά τους κύριους δείκτες της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών), αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των μηνών!

Καλύπτοντας βασικές αρχές στη δράση, στην υφή αλλά και ακόμη και στη σχεδίαση, ο ορός Advanced Génifique δε γίνεται να μην αγαπηθεί από οποιαδήποτε γυναίκα, η οποία σέβεται και περιποιείται την επιδερμίδα της.

  • Έχει προηγμένη διπλή δράση
    Πρωί και βράδυ, το Advanced Génifique δρα με δύο τρόπους: διορθώνει και ενεργοποιεί τα ορατά χαρακτηριστικά της νεότητας για πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας.
  • Διαθέτει προηγμένη σύνθεση
    Πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, η σύνθεση του Advanced Génifique επωφελείται από τις νεότερες ερευνητικές ανακαλύψεις του οίκου και είναι εμπλουτισμένη με ένα συστατικό που λαμβάνεται μέσω βιοτεχνολογίας δρώντας σε απόλυτη αρμονία με την επιδερμίδα. Αυτή η εκπληκτική σύνθεση είναι τόσο προηγμένη, που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2029. Κάθε σταγόνα απελευθερώνει σχεδόν 40% περισσότερα ενεργά συστατικά για άμεσα εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Διαθέτει προηγμένη υφή
    Για το Advanced Génifique, οι ειδικοί για τη σύνθεση των προϊόντων της Lancôme ανταποκρίθηκαν σε μια νέα πρόκληση, δημιουργώντας μια απαράμιλλη υφή. Δροσερή και πιο πλούσια από ποτέ, απορροφάται αμέσως, δημιουργώντας μια απίστευτη αίσθηση σφριγηλότητας και προστασίας. Στην επιφάνεια δεν αφήνει κανένα ίχνος παρά μόνο ένα μεταξένιο, απαλό φινίρισμα και μια σχεδόν απερίγραπτη παρόλα αυτά, απτή αίσθηση δροσιάς, πυκνότητας και ελαστικότητας – η πραγματικά αδιαμφισβήτητη αίσθηση μιας νεανικής επιδερμίδας.
  • Η τέλεια προηγμένη σχεδίαση
    Ενώ το θρυλικό "μαύρο μπουκάλι" παραμένει απαράλλακτο, με το μυστηριώδες ντεγκραντέ χρώμα του να προσφέρει μια ματιά στην πολύτιμη σύνθεση του, τον Ενεργοποιητή Νεότητας στο εσωτερικό του, το ασημένιο μεταλλικό του πώμα έχει πλέον χαραγμένο πάνω του το εμβληματικό τριαντάφυλλο της Lancôme. Η πιο σημαντική αλλαγή όμως κρύβεται στον δοσομετρητή. Καρπός 15 μηνών σχεδίασης, ο αυτόματος δοσομετρητής του Advanced Génifique είναι εμπνευσμένος από τα αυτόματα σταγονόμετρα που χρησιμοποιούνται στα ερευνητικά εργαστήρια, για να απελευθερώνει με ακρίβεια την ιδανική ποσότητα. Κατά την περιστροφή, γεμίζει με ακρίβεια με την ιδανική δόση προϊόντος για βέλτιστη εφαρμογή.

Πρωί και βράδυ, αυτό το απαραίτητο βήμα του προγράμματος περιποίησης κάθε γυναίκας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.