ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την πρώτη αποτρίχωση;


TSVIGKOU

26 Ιανουαρίου 2018

large.jpg

Τα περισσότερα κορίτσια μετά από κάποια ηλικία αρχίζουν να νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση. Ένα μέρος αυτής είναι και η τριχοφυϊα, η οποία μπορεί να είναι έντονη ιδιαίτερα αν είναι μελαχρινή ή έχει ξεκινήσει η περίοδος. Πολλές φορές λοιπόν τα κορίτσια νιώθουν αμηχανία, περίεργα, μπορούν να νιώσουν ακόμα και ντροπή για την εμφάνισή τους. Συναισθήματα που σε κάθε περίπτωση πρέπει να βάλουν σε σκέψεις τους γονείς και να σκεφτούν μήπως είναι καλύτερα να συμφωνήσουν με το παιδί τους και να επιλέξουν μαζί τη σωστή μέθοδο αποτρίχωσης.

Είναι προτιμότερο μία μητέρα ή ακόμη και ο πατέρας να πάει ο ίδιος το παιδί του ή να το βοηθήσει να απαλλαγεί από την τριχοφυϊα και να έχει τον έλεγχο, από το να πάρει ένα μικρό κορίτσι το ξυραφάκι στα χέρια της και να αρχίζει να ξυρίζεται σε όποιο σημείο εκείνη επιθυμεί. Με άλλα λόγια οι γονείς είναι προτιμότερο να ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά τους-ακόμα και αν αυτό αφορά το θέμα της αποτρίχωσης-, παρά να ανακαλύψουν ότι γίνονται πράγματα κρυφά από εκείνους.

Διαβάστε ακόμη: Σε ποια σημεία ξυριζόμαστε και σε ποια κάνουμε αποτρίχωση;

Στην gallery που ακολουθεί δείτε φωτογραφίες πριν και μετά την εφηβεία

[gallery-716563]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.