ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γυναίκες μοιράζονται τη skincare εμπειρία τους με τον ορό Advanced Génifique, της Lancôme


TSVIGKOU

9 Φεβρουαρίου 2018

lancome-genefique-concentrate51052.jpg

Ξεκινώντας από το αρχικό στάδιο που είναι ο καθαρισμός, ακολουθεί μία ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει τα απαραίτητα προϊόντα: serum, κρέμα προσώπου, κρέμα ματιών. Ποντάρουμε πάντα σε καλά προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας.

Και επειδή μιλάμε για καλά, αξιόπιστα προϊόντα δε γίνεται να μην αναφέρουμε σε αυτό το σημείο τον ορό της Lancôme, Advanced Génifique Youth Activating Concentrate.

Ο πιο γνωστός ορός της Lancôme που έχει χιλιάδες 5 STAR reviews παγκοσμίως.

Είναι ένα προϊόν περιποίησης που βοηθάει να επιτύχετε όλους τους στόχους σας. Ένας ορός, για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον κλάδο της επιστήμης των γονιδίων και έχει καταφέρει να αποσπάσει μέσα σε εφτά χρόνια παρουσίας του 150 διεθνή βραβεία και, φυσικά, την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών οι οποίες τον επιλέγουν σαν το πρώτο βήμα της περιποίησης τους.

Καλύπτοντας βασικές ανάγκες σχετικά με τη δράση, την υφή αλλά και τη σχεδίαση, το Advanced Génifique δε γίνεται να μην αγαπηθεί από οποιαδήποτε γυναίκα, η οποία σέβεται και περιποιείται το πρόσωπό της.

Και αν ρωτάτε τη δική μου άποψη για το serum αυτό, θα σας πω ότι είναι ένα από τα προϊόντα που σίγουρα προτείνω να δοκιμάσετε. Ξεκινώντας από την υφή του που είναι τόσο ελαφριά και δροσερή, το εφαρμόζω με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και νιώθω αμέσως το πρόσωπό μου πιο δροσερό και λαμπερό. Ακόμα και το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας που μπορεί να έχω, εξαφανίζεται. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αλλά ακόμα και στο μακιγιάζ μου, αναμειγνύοντας μια μικρή δόση από τον ορό στο make up μου, για πιο λαμπερή, απαλή βάση.

Και τα 5 STAR reviews δεν τελειώνουν εδώ...

Ενδεικτικά ακολουθούν 4 εμπειρίες γυναικών που το έχουν δοκιμάσει:

"Το αγαπώ! Το χρησιμοποιώ καθημερινά. Οι λεπτές γραμμές έχουν εξαφανιστεί".

"Αυτό είναι! Δεν υπάρχουν λόγια! Η απαλή υφή του χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα μου!"

"Ασύγκριτη λάμψη! Προσφέρει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη. Κανένα άλλο serum δεν το κάνει αυτό. Το καλύτερο προϊόν που έχει βγει ποτέ".

"Ένα θαύμα σε ένα μπουκάλι. Είναι σα να βγάζεις ένα τζίνι από το μπουκάλι σε κάθε μικρή δόση που χρησιμοποιείς".

Εσείς χρησιμοποιείτε τον ορό της  Lancôme, Advanced Génifique Youth Activating Concentrate;
Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Περιμένουμε τα μηνύματά σας στο [email protected]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.