ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο "επικίνδυνα" εργαλεία ομορφιάς


TSVIGKOU

26 Φεβρουαρίου 2018

morgan-mcdonald-401224-unsplash.jpg

Μπορεί να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και να γνωρίζουμε καλά τη χρήση τους, ωστόσο χρειάζονται μία παραπάνω προσοχή και να μην τα υποτιμάμε, αφού μπορούν με μία λάθος κίνηση να μας τραυματίσουν.

  1. Τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Σκεφτείτε πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα μπορεί να το χρησιμοποιείτε. Κι όμως όταν προσπαθείτε να βγάλετε μία μικρή τρίχα που προεξέχει ελαφρώς από τη ρίζα της, να είστε προσεχτικές μην πιάσετε καταλάθος δέρμα.
  2. Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Είναι ένα από τα πιο "επικίνδυνα" εργαλεία, αφού το αποφεύγουν ακόμα και επαγγελματίες makeup artists. Πριν πιέσετε τις βλεφαρίδες για να γυρίσουν, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πιάσει το δέρμα που είναι κοντά στις ρίζες.
  3. Πενσάκι για τα νύχια. Έχει τύχει πολλές φορές ακόμα και nail experts να μας τραυματίζουν. Μη μουλιάζετε αρκετά τα δάχτυλά σας, για να ξεχωρίζετε καλύτερα τι πρέπει να κόψετε και μην είστε επιπόλαιες και υπερβολικές με τη χρήση του. Άλλωστε δεν πρέπει να αφαιρούμε εντελώς τα πετσάκια, υπάρχουν εκεί για να προστατεύουν τα νύχια από μικρόβια.
  4. Λεπτά, γωνιακά πινέλα. Θα πρέπει να είστε προσεχτικές όταν δουλεύετε κοντά στις ρίζες των βλεφάρων. Μία λάθος κίνηση ή αρκεί κάποιος να σας τρομάξει καταλάθος εκείνη τη στιγμή και να ερεθίσετε το μάτι σας.
  5. Το ψαλίδι για τις μπούκλες. Με ένα μικρό γκάλοπ στο γραφείο κατάλαβα ότι οι περισσότερες έχουν κάει σε κάποιο μέρος στο κεφάλι ή στα χέρια τους, κατά τη χρήση του. Ιδιαίτερη προσοχή όταν ισιώνετε ή κάνετε μπούκλες με το συγκεκριμένο εργαλείο μαλλιών.
  6. Τέλος το ξυραφάκι είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα εργαλεία ομορφιάς. Θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και να μην ξυρίζουμε οποιαδήποτε περιοχή επιπόλαια. Τι να αποφεύγετε στο ξύρισμα;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.