ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ακολούθησα την beauty ρουτίνα της Kate Moss για μία εβδομάδα και αυτή είναι η εμπειρία μου


TSVIGKOU

6 Μαρτίου 2018

20151126-zaf-v01-007.jpg

Να σας πούμε ότι σύμφωνα με κορυφαίους facialists, τα παγάκια κάνουν καλό στην επιδερμίδα. Φανταστείτε ότι λειτουργούν ως ένα φυσικό makeup primer και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία mini ανόρθωση στα ζυγωματικά. Η makeup artist των celebrities, Lisa Eldridge υποστηρίζει ότι το παγωμένο πρόσωπο είναι η λύση στην καταπολέμιση των ρυτίδων και των πρώιμων σημαδιών.

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν αποφάσισα και εγώ κάθε πρωί που ξυπνάω να βουτάω το κεφάλι μου σε έναν κουβά με παγωμένο νερό και παγάκια.

Αρχικά να σας πω ότι αυτή η συνήθεια είναι αρκετά δύσκολη, ιδιαίτερα όταν γίνεται στις 7 το πρωί. Από την άλλη θα πρέπει να αναφέρω ότι όσο νυσταγμένη και αν είμαι, ξυπνάω αμέσως, χωρίς να πιω ούτε μία γουλιά καφέ.

Μέσα σε μία εβδομάδα είχα αποτελέσματα που ούτε εγώ περίμενα. Το πρόσωπό μου έπαψε να είναι πρησμένο, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αποκτώ ένα ωραίο, ροδαλό χρώμα, αυτό της υγείας όπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε. Αυτό συμβαίνει γιατί τα παγάκια αυξάνουν δραματικά την κυκλοφορία του δέρματος και προσφέρουν αυτή την υγιή λάμψη που όλοι θέλουμε.

Και ναι θα την αποκτήσετε αν δοκιμάσετε τη skincare ρουτίνα της Kate Moss. Όσο δύσκολο και αν ήταν στην αρχή να βουτάω το κεφάλι μου σε παγωμένο νερό, νομίζω ότι αυτή τη συνήθεια θα την καθιερώσω, γιατί αυτή η λαμπερή και υγιής όψη της επιδερμίδας μου, δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Δείτε ακόμη stylish looks του top model, Kate Moss:

[gallery-716448]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.