ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς χρησιμοποιώ το ελαιόλαδο στη ρουτίνα ομορφιάς μου;


TSVIGKOU

9 Μαρτίου 2018

yoann-boyer-285832-unsplash.jpg

Beauté την Κυριακή: Ξεκίνησα να βάζω καστορέλαιο την προηγούμενη Κυριακή και ιδού τα αποτελέσματα

Πώς το χρησιμοποιώ λοιπόν στην καθημερινότητά μου;

  1. Απαραίτητο συστατικό για scrub. Για οποιοδήποτε σημείο του σώματός μου, από το πρόσωπο μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, το ελαιόλαδο είναι το βασικό συστατικό και ανάλογα επιλέγω αλάτι, μαύρη ή λευκή ζάχαρη.
  2. Επάλειψη χειλιών όταν είναι ξηρά ή σκασμένα. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να τα νιώσετε απαλά και ενυδατωμένα.
  3. Είναι κατά του φριζαρίσματος των μαλλιών. Αρκεί μια μικρή ποσότητα και μία επάλειψη στις άκρες των μαλλιών για λείο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.
  4. Είναι ιδανικό για ενυδάτωση αλλά ακόμη και για ντεμακιγιάζ. Προσωπικά για το πρόσωπο το αποφεύγω καθώς η επιδερμίδα μου έχει τάση λιπαρότητας. Ωστόσο το χρησιμοποιώ σε άλλα σημεία του σώματός μου, καθώς περιέχει τις καταπραϋντικές για το δέρμα Βιταμίνες Α και Ε, λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά ως μαλακτικό. Είναι ιδανικό για να μαλακώσει τραχιά σημεία του σώματός μας, όπως είναι οι φτέρνες των πελμάτων μας, αλλά και να ενυδατώσει ευαίσθητες περιοχές, όπως την περιοχή κάτω από τα μάτια.
  5. Τέλος είναι φυσικό λιπαντικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ξυρίσματος. Απλώστε κάθε φορά σε μία μικρή περιοχή των ποδιών και ξυρίστε σχετικά γρήγορα. Μην αφήσετε, δηλαδή, μεγάλη ποσότητα να απορροφηθεί, πριν το ξύρισμα. Τα πόδια σας θα είναι πολύ λεία και πολύ απαλά.
 
Extra tip: Αν η επιδερμίδα σας δεν είναι λιπαρή απλώστε σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού ελαιόλαδο λίγο πριν τον ύπνο. Δεν θα πιστεύετε στην όψη και την υφή της επιδερμίδας σας το επόμενο πρωί.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.