ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς κατάφερα να αποκτήσω βελούδινες φτέρνες... στον ύπνο μου


TSVIGKOU

28 Μαρτίου 2018

zohre-nemati-488864-unsplash.jpg


Ποια γυναίκα θέλει άγριες φτέρνες; Νομίζω καμία, γι αυτό το λόγο ξεκινάμε από τώρα να φροντίζουμε τις φτέρνες μας.

Το πείραμα που δοκίμασα αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο εύκολο και αυτό γιατί έχω συνηθίσει να κοιμάμαι χωρίς κάλτσες, ακόμα και τις ημέρες που έχει έντονο κρύο. Ωστόσο αυτή τη φορά έπρεπε να κοιμηθώ με κάλτσες και μάλιστα να έχω ενυδατώσει καλά πρώτα τις φτέρνες μου.

Μπήκα λοιπόν για το καθιερωμένο βραδινό μου μπάνιο, έτριψα ελαφρώς τις φτέρνες μου με ράσπα και στη συνέχεια τις ενυδάτωσα με κρέμα. Άφησα λίγα λεπτά να περάσουν για να απορροηθεί η υγρασία και φόρεσα τις κάλτσες μου.

Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκα να τις συνηθίσω, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά το είχα κι όλας ξεχάσει. Είναι αυτό που λέμε ότι είναι όλα στο μυαλό και ισχύει τόσο πολύ τελικά!

Το επόμενο πρωί που ξύπνησα, με χαρά διαπίστωσα ότι τα πόδια μου και συγκεκριμένα οι φτέρνες μου ήταν πιο απαλές από ποτέ. Από την πρώτη στιγμή που άπλωσα το χέρι μου και τις άγγιξα, η αίσθηση ήταν βελούδινη. Πραγματικά ακόμα και μετά το πεντικιούρ, οι φτέρνες μου ποτέ δεν ήταν τόσο απαλές. Λίγο πριν το καλοκαίρι λοιπόν αποφάσισα αυτή τη συνήθεια να την εντάξω στην εβδομαδιαία περιποίησή μου. Μία ίσως και δύο φορές την εβδομάδα θα εφαρμόζω κρέμα και θα φοράω τις κάλτσες μου, για να βοηθάω στην εντατική ενυδάτωση. Έτσι θα είμαι πανέτοιμη για να φορέσω τα πέδιλά μου.

Φυσικά πριν το κάνω αυτό, θα φροντίσω να περιποιηθώ το πεντικιούρ μου, με ένα από τα χρώματα που ακολουθούν:

 

[gallery-717304]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα