ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αποφύγουμε τα κοψίματα στο ξύρισμα;


TSVIGKOU

29 Μαρτίου 2018

taylor-hernandez-401946-unsplash-1.jpg

Αν θέλουμε να αποφύγουμε τα κοψίματα, στο ξύρισμα θα πρέπει να είμαστε προσεχτικές με αυτή τη διαδικασία, να μη βιαζόμαστε και να ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα.

Αρχικά θα πρέπει η περιοχή που θα ξυρίσουμε να έχει μαλακώσει και αυτό συμβαίνει κυρίως με το νερό, αλλά και με την εφαρμογή κατάλληλου προϊόντος για ξύρισμα. Αρκετά βοηθητικό μπορεί να είναι ακόμα και το conditioner που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας. Είναι ένα προϊόν που μαλακώνει την τρίχα και η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη.

Μεγάλη προσοχή και στο ξυραφάκι που χρησιμοποιούμε. Ιδανικά η λεπίδα δεν πρέπει να είναι ούτε καινούρια και σίγουρα ούτε παλιά. Επίσης το ξυραφάκι που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι μόνο δικό σας, να μην το μοιράζεστε με κάποιον και αντίστοιχα να μη χρησιμοποιείτε του συντρόφου σας, της αδερφής σας, των γονιών σας.

Είναι σημαντική και η φροντίδα των συγκεκριμένων περιοχών, μετά το ξύρισμα. Επιλέξτε μία ενυδατική που δεν περιέχει οινόπνευμα και εφαρμόστε την στα σημεία που πρέπει. Προσωπικά χρησιμοποιώ λάδι καρύδας, καθώς χαρίζει στα πόδια μου μία ιδιαίτερη γυαλάδα, ιδανική όταν φοράω φόρεμα ή φούστα.

 

Με τόσο λεία και απαλά πόδια, χωρίς ερεθισμούς η ιδανική πρότασή μας είναι φυσικά το slip dress. Δείτε παρακάτω για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα μας;

[gallery-717129]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.