ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα σπυράκια στους γλουτούς;


TSVIGKOU

30 Μαρτίου 2018

jakob-owens-208999-unsplash.jpg

Κι όμως κάνουμε μάσκα... και στους γλουτούς

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για ένα είδος ακμής και αυτό σημαίνει ότι οι αιτίες είναι ανάλογες με αυτές του προσώπου. Μπορεί να είναι συνδυασμός ένας συνδυασμός γενετικής, ορμονικών διαταραχών, άγχους, διατροφής αλλά και διάφορες καθημερινές μας συνήθειες. Επίσης τα στενά ρούχα, τα διάφορα υφάσματα που εφάπτονται και με τα οποία υπάρχει συνεχής τριβή είναι μία ακόμη βασική αιτία.

Επιπλέον είναι ένα από τα σημεία που ιδρώνουμε και ο ιδρώτας παράγει υγρασία που μπορεί να ευνοήσει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων.

Βασική προϋπόθεση λοιπόν για να αποφύγουμε τα σπυράκια είναι να διατηρήσουμε την περιοχή καθαρή αλλά και στεγνή.

Μην αμελείτε την απολέπιση και στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς βοηθάει στην απόφραξη των φραγμένων πόρρων και συμβάλει στη μείωση ανεπιθύμητων αντιδράσεων του δέρματος.

Αν τα σπυράκια είναι μεγάλα και επιμένουν καλό είναι να επισκφθείτε γιατρό για να αξιολογήσει την κατάσταση και να σας συμβουλεύσει ιατρικά για την αντιμετώπισή τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.