ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η βιταμίνη C είναι απαραίτητη στην περιποίηση της επιδερμίδας μας;


TSVIGKOU

12 Απριλίου 2018

sonnie-hiles-494046-unsplash.jpg

Ένα από τα βασικά συστατικά που μεταξύ άλλων προσφέρει και λάμψη, είναι η βιταμίνη C.

Όσο απαραίτητη είναι η βιταμίνη C στην υγεία του οργανισμού, άλλο τόσο είναι και για το δέρμα. Αναλυτικότερα μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα, προσφέρει λάμψη αλλά και σύσφιξη, ενισχύει την κυτταρική ανάλαση, με αποτέλεσμα να βοηθάει ακόμα και στην επούλωση τραυμάτων. Επιπλέον μειώνει τις επιπτώσεις της υπερέκθεσής μας στον ήλιο αλλά και αυτές της έκθεσής μας στο χλώριο.

Ωστόσο είναι απαραίτητο κάθε φορά που χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, να ενισχύουμε την αντηλιακή μας προστασία. Τις ώρες που είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο, δεν ξεχνάμε να ανανεώνουμε το αντηλιακό μας ανά 2 ώρες.

Extra Info:Υπάρχουν αρκετές DIY συνταγές όπου μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προϊόντα-κρέμα, serum- με βασικό συστατικό τη βιταμίνη C. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε στην αγορά προϊόντα πλούσια σε βιταμίνη C αλλά και σε πολλά ακόμη πολύτιμα συστατικά, που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. 

[gallery-717528]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.